zondag 19 maart 2017

Vandaag in de kijker: 'The Voice of Leadership', geschreven door Irma Lohman

Toonladder van het leven, in 5 stappen naar meer succes, zelfvertrouwen en geluk

The Voice of Leadership

Boekgegevens:
Titel: The Voice of Leadership
Auteur: Irma Lohman
Genre: mens en maatschappij, algemeen
Uitgave: paperback, 254 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Aspekt, februari 2017
ISBN: 978 94 61539 39 7
NUR: 130

Over dit boek:
Eens in de zoveel tijd komt er een boek voorbij dat opvalt en echt het verschil maakt als het gaat om het realiseren van zowel persoonlijk als zakelijk succes.

We kunnen er niet meer omheen. Wie meer succes, zelfvertrouwen en geluk wil vinden in deze snel veranderende wereld zal antwoord moeten vinden op vragen als:

• Wie ben ik?
• Wat zijn mijn talenten?
• Waarom doe ik wat ik doe?

Oftewel: hoe ontwikkel ik mijn eigen Voice of Leadership?

Het Voice of Leadership System van Irma Lohman helpt jou in 5 stappen en met behulp van 10 instrumenten jouw eigen stem (terug) te vinden en jouw volle potentieel (weer) te benutten.

Wat deze helder geschreven no-nonsense handleiding extra bijzonder maakt is de prachtige, speciaal voor dit boek samengestelde Top 100 Music, die je via QR-codes direct kunt beluisteren. Met enkele speciaal voor The Voice of Leadership opgenomen nummers koppelt auteur en zangeres Irma Lohman ook haar eigen ‘Voice’ aan dit boek.

Hiermee heb je letterlijk een ‘instrument’ in handen om je eigen ‘grondtoon’ te vinden en hoger op de ‘toonladder’ van het leven te komen. Want het is tijd om jouw podium te pakken, om in de spotlights te gaan staan en van je te laten horen. Met jouw stem, jouw eigen Voice of Leadership.

De auteur:
(foto: Twitter @IrmaLohman)

Irma Lohman is een alleenstaande moeder van 6 zoontjes die werkzaam is als spreker, zangeres, coach en auteur op het gebied van leiderschap, authenticiteit, talentontwikkeling, zingeving en spiritualiteit. Middels seminars, trainingen, concerten en masterclasses inspireert, motiveert en raakt zij mensen met haar stem, zowel particulieren als bedrijfsleven.

Al meer dan 25 jaar staat Irma op diverse podia. Naast het winnen van 3 concoursen, waaronder het bekende Prinses Christina concours, heeft zij na haar klassieke zangopleiding op het Koninklijk Conservatorium te Den Haag in diverse grote theater en musicalproducties gestaan.Tevens zong zij op diverse business events (Jaguar Nederland, KLM, BMW) en luisterde zij chique gala’s op zoals Het Flying Doctors Gala en het Amsterdam Diner. Een van de hoogtepunten was haar optreden voor 50.000 mensen in de Amsterdam Arena tijdens het huwelijksfeest van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima.

Lees meer over deze auteur op de auteurspagina van Uitgeverij Aspekt.
(bron: Uitgeverij Aspekt)

Irma heeft ook een prachtige stem. 
Luister zelf maar even naar haar op Youtube.com Memory – Musical Cats

The Voice of Leadership koopt u via uw lokale boekhandel of 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.