dinsdag 27 juni 2017

Vandaag ontvangen: 'Lunch in Parijs', geschreven door Elizabeth Bard

Een liefdesverhaal met recepten

Lunch in Parijs

Boekgegevens:
Titel: Lunch in Parijs
Auteur: Elizabeth Bard
Genre: culinaire roman
Uitgave: paperback, 308 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Orlando, juni 2017
ISBN: 978 94 92086 46 4
Vertaald door: Daniëlle Stensen

Tijdens een weekend in Parijs gaat de Amerikaanse Elizabeth Bard lunchen met een knappe Fransman. Ze besluit niet meer naar huis te gaan… 
Was het liefde op het eerste gezicht? Of was het de manier waarop haar mes vloeiend door haar pavé au poivre gleed en de roze sappen van de steak zich vermengden met de boterige pepersaus?

Lunch in Parijs is het verhaal van een jonge vrouw verwikkeld in twee gepassioneerde liefdesaffaires: een met haar nieuwe geliefde, Gwendal, en een met de Franse keuken.

Gedeeltelijk een liefdesverhaal, gedeeltelijk een familiekookboek, is het een culinaire rom-com over miscommunicatie in een interculturele romance, een jong huwelijk en een nieuw leven in Frankrijk. Terwijl Bard zich door de ups en downs van het leven worstelt, wordt ze gedwongen haar standaardrecept voor liefde, plezier en succes aan te passen.

Gepeperd met vele tongstrelende recepten voor een zomerse ratatouille, tartaar van zwaardvis of cakejes met gesmolten chocolade, is Lunch in Parijs een verhaal om verliefd op te worden.De auteur:

Elizabeth Bard is een Amerikaanse culinair journaliste die al jaren in Frankrijk woont en schrijft over koken, kunst en reizen voor The New York Times, International Herald Tribune, The Washington Post en Time Out.

IN DE PERS:
`Een heerlijk zomerboek, geschreven in een vlotte stijl, vol met grappige anekdotes over het settelen in een nieuw land.’ Lifestyle Magazine

`Een verrukkelijk verhaal over verliefd worden en over eten in Parijs.’ Harper’s Bazaar

`In Lunch in Parijs vertelt Elizabeth Bard niet alleen haar liefdesverhaal, maar ook over haar zoektocht naar zichzelf in een onbekend land en met een onbekende man. Of je nu wel of niet op zoek bent naar de liefde van je leven, haar verhaal en de bijbehorende recepten zijn hartverwarmend.’ Bookpage.com

Lunch in Parijs koopt u bij uw lokale boekhandel (€ 12,50) of bij:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.