zaterdag 5 maart 2022

Vandaag in de schijnwerpers: 'De lange weg naar Cullaville' geschreven door Boris Kester

 “Verhalen van mijn reizen naar alle landen van de wereld”


De lange weg naar Cullaville

Onderweg naar alle landen van de wereld, beleeft Boris Kester het ene na het andere avontuur. Uiteindelijk steekt hij bij Cullaville de grens over naar zijn laatste land.

Aan de hand van zestien verhalen neemt DE LANGE WEG NAAR CULLAVILLE je mee naar onder andere Jemen, Congo, Nauru en Afghanistan. Dankzij zijn rijke beschrijvingen laat de auteur je zien hoe het is om in ongewone landen te reizen. Zijn verhalen zijn meeslepend en onderhoudend, adembenemend en ontroerend. Ondertussen laat hij je nadenken over de risico’s van reizen en de allesbepalende invloed van het lot.

DE LANGE WEG NAAR CULLAVILLE is allereerst bedoeld voor wie van reizen houdt en wellicht zelf van plan is om alle landen van de wereld te bezoeken. Het is beslist ook een aanrader voor diegenen die nieuwsgierig zijn naar ongebruikelijke bestemmingen en daar liever over lezen. Eén ding is zeker: dit boek zal je anders naar de wereld laten kijken.


De auteur:

Boris Kester is senior purser, programmeur, politicoloog, fervent sporter en avonturier. Hij woont momenteel in Leiden. Hij deelt zijn reisfoto’s en verhalen met ons op zijn indrukwekkende website.  

Wereldwijd is hij een van de circa 200 mensen die alle landen op aarde hebben bezocht. Volgens de gezaghebbende reissite nomadmania.com is Boris een van de hoogst genoteerde Nederlandse reizigers. 

Een van zijn favoriete citaten:

“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.”  –  Mark Twain

De lange weg naar Cullaville koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale webwinkel of bij:

Boekgegevens:

Titel: De lange weg naar Cullaville
Auteur: Boris Kester
Genre: verhalenbundel, reisverhalen
Uitgave: paperback met flappen, 288 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij Elmar, oktober 2021
ISBN: 9789038928265
NUR: 508


Met dank aan Uitgeverij Elmar voor het toezenden van een recensie-exemplaar
(bron info: Uitgeverij Elmar)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.