dinsdag 29 maart 2022

Vandaag in de schijnwerpers: 'Proditor' geschreven door Guido Strobbe

 


Proditor

1944: Firmin Mulders, gevechtspiloot, keert terug uit Engeland. Na een heel lange periode kan hij eindelijk zijn liefje in de armen sluiten. Het loopt echter helemaal ander, alles is veranderd in zijn dorp Sint-Denijs-Westrem. Er zijn krachten die hem tegenwerken en die tot heel wat in staat zijn om hun doel te bereiken.

2017: Romain Mulders, de jongste broer van Firmin, geeft zijn kleinkind Luca op zijn 18de verjaardag een héél speciale nalatenschap. Luca gaat op zoek naar wat er zich allemaal heeft afgespeeld eind 1944. Hij probeert de waarheid te achterhalen en wordt hierbij geholpen door zijn goede vriendin Becky, zeer tegen de zin van zijn vriendinnetje Sabine. 

Koste wat kost wil men Luca verhinderen om de waarheid boven water te halen, want opnieuw staat er heel wat op het spel. Een zenuwslopende en spannende strijd ontspint zich…


Recensies:

“Strobbe heeft met ‘Proditor’ weer een uitstekende en bijzonder intrigerende thriller afgeleverd. De wijze waarop Strobbe verleden en heden met elkaar verweeft en uiteindelijk bijeen laat komen, is wat dit nieuwe boek zo extra bijzonder maakt.”
Hanneke Tinor-Centi – HT-C Communicatie en Marketing

“Strobbe laat heden en verleden samenkomen in een aangrijpend spannend verhaal. Een verraderlijk en meeslepend fijne pageturner die een gevoelige snaar weet te raken.”
Moon Kager – Mustreads or not

De auteur:

Guido Strobbe is geboren in Sint-Denijs-Westrem, België. Hij was leraar Grafische Media in Brugge en correspondent bij een krant.

Proditor koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Proditor
Auteur: Guido Strobbe
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 306 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij Aspekt, februari 2022
ISBN: 9789464620283
NUR: 332Met dank aan Uitgeverij Aspekt voor het toezenden van een exemplaar.
(bron info: Uitgeverij Aspekt)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.