dinsdag 1 maart 2022

Vandaag in de schijnwerpers: 'Grenzeloze hebzucht' geschreven door Clive Cussler en Graham Brown

 Een Kurt Austin avontuur


Grenzeloze hebzucht


Het NUMA-team moet een verbijsterend historisch mysterie ontrafelen in deze spannende roman van de #1 New York Times-bestsellerauteur Clive Cussler

Nadat een explosie in de Golf van Mexico drie booreilanden vernietigt, wordt Kurt Austin ingeschakeld om te onderzoeken wat er is misgegaan. Het NUMA-team ontdekt dat de olievelden vervuild zijn met een bacterie die de olie opeet voordat deze uit de aarde kan worden gepompt - een bacterie die tientallen jaren geleden verloren ging toen twee onderzeeërs in de Middellandse Zee verdwenen. 
Kan Kurt Austin, met huurmoordenaars op zijn spoor, een onderzeeër lokaliseren die al meer dan vijftig jaar verborgen is gebleven? En zelfs als hij dat kan, kan de biologische catastrofe die is losgebarsten worden gestopt?

De media over de boeken van Clive Cussler:

“De schurk is duivels, onze helden lijken niet te kunnen winnen ende actie is meedogenloos. Met andere woorden: het verhaal is klassiek Cussler.”
Associated Press

“Moge Kurt Austin en zijn team dit avontuur overleven, want deze serie is té goed op nu al te eindigen.’ – Kirkus Reviews

“Vrouwelijke, kwaadaardige maar geniale schurken zijn zeldzaam in avonturenromans, en het is verfrissend om er hier een te vinden.”
 –
Booklist

De auteur:

Clive Cussler schreef ruim veertig bestsellers, waaronder de beroemde serie over Dirk Pitt. Ook de actiethrillers rondom Kurt Austin en Isaac Bell en de reeks Dossier Oregon zijn van zijn hand. 
Hij heeft inmiddels al meer dan drie miljoen boeken verkocht in Nederland en Vlaanderen.Grenzeloze hebzucht koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:


Boekgegevens:

Titel: Grenzeloze hebzucht
Auteur: Clive Cussler
Genre: thriller, avonturenroman
Uitgave: paperback, 416 pagina’s
Uitgever: The House of Books, februari 2022
ISBN: 9789044364057
ISBN: 9789044364064 (eBook)
ISBN: 9789044364071 (luisterboek) 
NUR: 332


Met dank aan The House of Books voor het toezenden van een exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.