donderdag 2 februari 2023

Binnenkort verwacht: 'Het beest' geschreven door Carmen Mola

 


Het beest

In de gruwelijke thriller Het beest van bestsellerauteur Carmen Mola sluipt er een meedogenloze moordenaar door Madrid die het voorzien heeft op jonge meisjes. 
Voor de fans van Het parfum en Vogelman.

Madrid, 1834. Terwijl de Spaanse stad gebukt gaat onder een vreselijke cholera-epidemie sluipt er een meedogenloze moordenaar door de straten, die het voorzien heeft op jonge meisjes en al snel de bijnaam ‘het Beest’ krijgt. De veertienjarige Lucía loopt hem tegen het lijf tijdens een van haar strooptochten en vanaf dat moment maakt hij jacht op haar.

Als het Beest haar zusje ontvoert, begint voor Lucía een verwoede race tegen de klok. Ze vindt onverwachte bondgenoten in een eenogige politieagent en een onverschrokken journalist, maar het is maar de vraag of die haar kunnen helpen. Lucía belandt in een complot van geheime genootschappen, bijgeloof, gruwelijke rituelen en politieke samenzweringen waar ze uit moet ontsnappen voor het te laat is…

De auteur:

In oktober 2021 werd na jarenlang speculeren onthuld dat er drie Spaanse auteurs schuilgaan achter het pseudoniem Carmen Mola: Jorge Diaz, Agustin Martinez en Antonio Mercero. Zij traden in de openbaarheid om de Premio Planeta-prijs van 1 miljoen euro in ontvangst te nemen voor hun nieuwe boek. 
Het beest domineert inmiddels alle Spaanse bestsellerlijsten. Op weergaloze wijze componeerde het drietal een filmische thriller vol actie en spanning, die je meevoert naar het Spanje van de negentiende eeuw.

Het beest bestelt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Het beest
Auteur: Carmen Mola
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 400 pagina’s
Uitgever: Xander Uitgevers, februari 2023
ISBN: 9789401618786
NUR: 305
Oorspronkelijke titel: La Bestia
Vertaald door: Alyssia Sebes, Annet van der Heijden en Willem Hoogendoorn

(bron info: Xander Uitgevers)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.