woensdag 8 februari 2023

Vandaag in de schijnwerpers: 'Een lege plek' geschreven door Sophie Wester

Arts Birgit gaat altijd tot het uiterste om haar cliënten te helpen met hun kinderwens. 
Maar deze keer gaat ze te ver...Een lege plek

Birgit Zilver is een succesvolle arts in haar eigen vruchtbaarheidskliniek. Wanneer haar ex-vriend Sander vraagt of ze hem en zijn vrouw Annabel wil helpen met hun kinderwens, is Birgit zo overrompeld dat ze toestemt. Kort daarna krijgt ze te maken met heftige bedreigingen en raakt ze de controle over haar leven kwijt. In een wanhopige poging om de regie weer terug te krijgen, maakt Birgit een grove inschattingsfout.


Van de achterflap:

‘Spannende thriller over een gecompliceerde driehoeksverhouding waarin naast liefde ook jaloezie, haat en afhankelijkheid een rol spelen.’
 Carla Kooijman, Mustreads or Not

‘Veelbelovend nieuw talent!’ 
Wendy Wenning, Vrouwenthrillers

Over Sophie Wester:

Achter de naam Sophie Wester gaat het schrijversduo Sophie Fraza en Ester Ankoné schuil. Hun missie is om spannende verhalen te schrijven waarin de lezer zich kan verliezen. Want wat is er nou heerlijker dan de wereld om je heen voor even te vergeten?

Als (voormalig) docenten Nederlands delen zij een grote liefde voor de Nederlandse taal. Natuurlijk lezen zij graag en veel, maar ook schrijven is iets wat zij altijd hebben gedaan. In september 2019 zijn zij gestart met een tweejarige opleiding aan de Schrijversacademie om hun schrijfskills verder te ontwikkelen. Daar ontstond het ambitieuze plan om samen een boek te schrijven. Samen karakters uitwerken, elkaars scènes redigeren, de plotlijnen als puzzelstukjes in elkaar passen, het bleek uitdagend en ontzettend leuk om te doen.

Het resultaat is de meeslepende thriller Moordende hitte, die in augustus 2022 verscheen. Door de herkenbare personages, verrassende plot en fijne schrijfstijl is het een boek dat je in één ruk uitleest.

Hun tweede psychologische thriller Een lege plek kwam deze maand uit.

Een lege plek koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Een lege plek
Auteur: Sophie Wester 
Genre: psychologische thriller
Uitgave: paperback, 300 pagina’s
Uitgever: De Crime Compagnie, februari 2023
ISBN: 9789461096838
ISBN: 9789461097088 (eBook)
NUR: 332

Voor meer misdadig goed boeken en de Crème de la Crime: Crimecompagnie.nl
Met dank aan De Crime Compagnie voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(bron info: De Crime Compagnie)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.