maandag 27 februari 2023

Binnenkort verwacht en nu al te reserveren: 'Lafaard!' geschreven door Sterre Carron

 Een Rani Diaz-thriller


Lafaard!

Na een uit de hand gelopen verjaardagsfeest, wordt Zoë met een black-out wakker. Terwijl de feestvierders hun roes uitslapen, neemt de jonge vrouw een frisse duik in het zwembad en doet er een macabere ontdekking. Een vastgebonden lichaam ligt op de bodem. Wie heeft het slachtoffer omgebracht en waarom is het in Zoë’s zwembad gedumpt? 

Rani Diaz wordt op de zaak gezet. Spreekt Zoë de waarheid, of veinst ze haar geheugenverlies en is ze toch niet zo onschuldig als ze beweert? 

De volgende avond verdwijnt een vijftienjarige topgymnaste na een Halloweentocht. Waar is het meisje? Het speurdersteam zet alles op alles om de vermiste tiener terug te vinden, alsook om de moordenaar van het onfortuinlijke slachtoffer in de boeien te slaan. Helaas tikt de tijd genadeloos voort. Intussen blijft de dader hen telkens één stap voor…

De auteur:

Sterre Carron is afkomstig uit Antwerpen. Ze studeerde verloskunde en tropische geneeskunde. Sinds haar veertigste ging haar interesse uit naar forensische en ayurvedische wetenschappen.

Hobby's: met de hond wandelen, fietsen, koken, lezen, op restaurant gaan, mijmeren en gezellig keuvelen met vrienden. Omdat ze op latere leeftijd vaststelde dat ze graag rechercheur wilde zijn maar er te oud voor was, creëerde ze een fictief speurdersteam en begon met schrijven. In 2013 debuteerde ze met Mara. Intussen zijn er 20 boeken van haar hand verschenen. Lafaard! is nummer 20. 

Sterre Carron behoort tot de top van de Nederlandstalige thrillerschrijfsters. Haar boeken worden op internetfora telkens met het hoogste aantal sterren beoordeeld. Dat heeft alles te maken met de wendingen in haar onvoorspelbare plots. Hoofdinspecteur Rani Diaz combineert haar baan met een druk en chaotisch privéleven. Als lezer ben je volop betrokken bij haar privéleven en bij haar pogingen om in iedere nieuwe zaak de puzzel te leggen en de misdaden op te lossen. Telkens weer duiken daarbij nieuwe sporen op. Aan Rani en de lezer om het aantal verdachten te reduceren en de schuldigen aan te wijzen.

Wil je Sterre beter leren kennen en de ontwikkeling van haar boeken volgen? Word dan lid van de Facebookpagina “Sterre Carrons Rani Diaz thrillers”.  
Lafaard! is haar twintigste boek en kan als een standalone gelezen worden!

Lafaard! reserveert u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Lafaard!
Serie: Rani Diaz thrillerreeks
Auteur: Sterre Carron
Genre: thriller
Uitgave: paperback
Uitgever: Phoenix Books, verwacht 13 maart 2023
ISBN: 9789083307145 


Bij voorbaat dank aan Phoenix Books voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(bron info: Phoenix Books)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.