zondag 8 juni 2014

De 'Very inspiring blogger award'

De 'Very inspiring blog award'

Wat leuk om mijn naam gezien bij de genomineerden voor de 'Very inspiring blog award'.
Wat een eer zeg!
Boeken Taske had me genomineer en ik was blij verrast. Dank je, Boeken Taske!
Mocht je de blog van Boeken Taske niet kennen, kijk hier even.

Aan deze blogpost zijn wat regels verbonden, t.w.:
1. Bedank degene die jou genomineerd heeft
2. Laat de award op je blog zien en deel de regels
3. Deel 7 feitjes over jezelf
4. Nomineer 15 andere bloggers
5. Laat die bloggers weten dat je ze genomineerd hebt

De 7 feitjes over mezelf:

1. Ik ben een liefhebber van papieren boeken en ben dol op lezen. Ik lees allerlei genres en kan
genieten van een boek, zolang het fatsoenlijk blijft wat geschreven is. Ook lees ik graag een debuut van een auteur om er kennis mee te maken.

2. De recensies die ik schrijf zijn eerlijk. Dat ik heel vaak een goede waardering geef aan een boek ligt aan het feit dat ik de boeken die ik wil lezen en waar ik een recensie voor schrijf, meestal zelf kan uitzoeken. Daarom wordt ik niet vaak verrast door een minder goed verhaal. De recensies plaats ik behalve op mijn blog, ook op mijn website www.miekeschepens.nl

3. Ik doe heel graag mee aan win-acties van uitgevers en andere boekliefhebbers. Dat is bijna altijd voor een boek dat ik graag wil lezen. Ik win ook best vaak, gelukkig. De win-acties deel ik op mijn persoonlijke facebookpagina: Mieke's blog: Graag gelezen, zodat anderen hier ook van de hoogte zijn en mee kunnen doen.
Ik ben een echte delen, ook op twitter: @MiekeSchepens retweet ik enorm veel. Sharing is caring tenslotte.

4. Ik ben dit jaar 37 jaar getrouwd met mijn man en we hebben één zoon, inmiddels 22 jaar. Ik ben trots op ze. Op wat ze doen en wie ze zijn. Twee heerlijke mensen.

5. Ik heb een allergie voor katten en sommige honden. Dat vind ik vreselijk, omdat ik een echte kattenliefhebber ben. Die allergie is plotseling ontstaan, we hebben jaren katten gehad. Vreemd was dat!

6. Ik ben op 6 juni 2014, 57 jaar geworden en ben daar blij om. Een paar jaar terug heb ik borstkanker gehad, maar ben genezen, gelukkig. Ik blijf natuurlijk wel onder controle, maar dat is prettig vind ik. Ik voel me geen patiënt, maar ik ben iemand die boft dat ze in deze tijd leeft en niet 50 jaar geleden. Ik ben een positief ingesteld persoon, dat helpt ook.

7. Door bovenstaande ben ik alles in het leven meer gaan waarderen. Ik probeer uit iedere dag het beste te halen en er het beste van te maken. Er is maar één dag die de belangrijkste is en dat is: VANDAAG!
Mijn leus is dan ook: Carpe Diem (pluk de dag)

Mijn nominaties zijn:


Ik heb een keuze moeten maken, helaas.

Het kan natuurlijk zijn dat je al eerder genomineerd bent, ik ben dat niet na gaan kijken.
Maar als je mee wilt doen, is dat leuk!


14 opmerkingen:

 1. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Fijn om je wat beter te leren kennen via deze zeven feiten en bedankt voor de nominatie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om wat meer te weten te komen. Je Facebook pagina toch nog gevonden. Was niet zo makkelijk te vinden :-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip Hans, ik ga het meteen even aanpassen. Fijne dag nog :-)

   Verwijderen
 3. En voor de derde keer genomineerd in een week tijd, dankjewel Mieke (een blogger kan NOOIT te vaak genomineerd worden!), ik ga pas eind deze maand de mijne plaatsen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou wel van Tags waarbij je de mensen achter een blog wat beter leert kennen. Nu weet ik toch iets meer van Mieke Schepens buiten het feit dat ze net als ik van lezen houdt.

  Dankjewel voor de nominatie. Ik heb de 'Very Inspiring Blogger Award'- Tag een tijdje geleden reeds ingevuld, maar je kan hem hier terugvinden, mocht je wat meer willen weten over Zwartraafje. ;)

  http://www.zwartraafje.be/blog/2014/04/very-inspiring-blogger-award/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je wel Mieke! Ik ben nu al 2 keer genomineerd, ontzettend leuk! Binnenkort reageer ik hierop op mijn blog.
  Groetjes, Shyama in Boekenland ( www.shyamahopman.blogspot.com )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan, Shyama! Dan kunnen wel wat meer over je te weten komen. Ik kijk er naar uit :-)

   Verwijderen
 6. Dankjewel voor de nominatie, Mieke! Ik zal tijd maken om er iets mee te doen! Het is leuk om op deze wijze wat meer 'onder de mensen' te zijn met 'mijn schrijfsels'!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bedankt voor de nominatie Mieke! En leuk om je beter te leren kennen. Ik heb de tag pas geleden ook op mijn blog gezet: http://biebmiepje.wordpress.com/2014/06/05/very-inspiring-blogger-award/ Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.