vrijdag 27 juni 2014

Nog te lezen: 'De toeschouwers' van Hilde Vandermeeren

Marion werkt als freelance webdesigner en doet in haar vrije tijd aan kickboksen. Door gebeurtenissen uit haar verleden houdt ze mensen zo veel mogelijk op afstand. Haar vriendin Dana moet voor haar werk naar het buitenland en vertrouwt Marion haar twaalfjarige dochter Chavi toe. Het meisje zit op het internaat van een eliteschool in een bosrijke omgeving. Al snel heeft Marion het gevoel dat het daar niet veilig is. Dan wordt er in de school een moord gepleegd. Slaagt Marion erin om Chavi te beschermen? Of zal ze dezelfde fout maken die ze vroeger al heeft gemaakt?


Hilde Vandermeeren: 
Hilde Vandermeeren is geboren in Waregem (B) in 1970. Ze groeide op in Wielsbeke en woont nu in Torhout. Ze studeerde Klinische psychologie in Leuven en behaalde ook haar lerarendiploma. Ze is getrouwd en heeft twee dochters. Hilde gaf tien jaar les in het secundair onderwijs. Sinds 2006 is ze fulltime auteur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.