zondag 7 juni 2015

Nu ontvangen en binnenkort de recensie van: 'Het koningsbedrog' van Steve Berry

Het koningsbedrog

Wanneer zijn zoon Gary in Londen wordt ontvoerd, raakt Cotton Malone betrokken bij een omvangrijk politiek steekspel. De kern van de zaak draait om een Libische terrorist die door de Schotse autoriteiten vrijgelaten zal worden. Amerika wil dat voorkomen, maar niets kan de Britten ervan overtuigen in te grijpen. Behalve misschien ‘Koningsbedrog’, een CIA-operatie die zich richt op de legitimiteit van het Britse koningshuis en koningin Elisabeth.

Malone staat voor een dodelijk dilemma: om Gary te kunnen redden moet hij een gevaarlijk spel spelen. Want alleen door het blootleggen van een ongelooflijk geheim kan hij de vernietigende consequenties van Operatie Koningsbedrog voorkomen.

De boeken van bestsellerauteur Steve Berry worden alom geprezen vanwege hun rijkdom aan historische details en de grondige research. Zijn thrillers verschijnen in 40 talen.

Steve is geboren (1955) en getogen in Georgia, Verenigde Staten en afgestudeerd aan de Walter F. George School of Law op Mercer University. Hij was ruim 30 jaar advocaat. Steve Berry is een van de oprichters van International Thriller Writers—een groep van meer dan 2.600 thriller auteurs uit de hele wereld—en was daar zelfs drie jaar co-president.

Bestel dit boek via uw lokale boekhandel of via:

Boekgegevens:
Titel: Het koningsbedrog
Auteur: Steve Berry
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 432 pagina's
Uitgever: De Fontein, mei 2015

ISBN: 978 90 26135 94 1
ISBN: 978 90 26135 95 8 (e-book)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.