zondag 7 juni 2015

Nu ontvangen en binnenkort de recensie van: 'De poppenspeler' van James Carol

De poppenspeler

In 'De poppenspeler' van James Carol, staat profiler Jefferson Winter te kijken naar het vierde slachtoffer van een killer-die-niet-dood.
Een maniak die zijn slachtoffers nét in leven houdt. Ze zijn hulpeloze kasplantjes geworden met messteken over hun hele lichaam. Alleen hun gezicht is ongeschonden gelaten.

Rachel Morris maakt zich op voor een date met een man met wie ze al maanden chat. Ze zit in een ongelukkig huwelijk en deze chatvriend begrijpt haar zó goed... Zij wordt het volgende slachtoffer.
Maar is deze maniak wel de échte kwade genius, of is er iemand anders die de regie voert over de gruwelpraktijken? Een aanrader voor liefhebbers van thrillers over seriemoordenaars. Voor de lezers van 'Silence of the Lambs'

De poppenspeler is het eerste boek met hoofdpersoon Jefferson Winter.

Auteur: James Carol
Genre: thriller 
Uitgave: paperback, 400 pagina's
Uitgever: Uitgeverij De Fontein
ISBN: 978 90 26134 92 0

Oorspronkelijke titel:
Broken Dolls (2014)


Over de auteur:

James Carol is geboren in Schotland in 1969, waar hij zijn vroege jaren woonde. Hij verhuisde naar Engeland in de jaren tachtig en heeft er sindsdien gewoond. Op verschillende momenten heeft hij gewerkt als gitarist, geluidstechnicus, gitaar leraar, journalist, en als paardrij-instructeur.
Als hij niet schrijft, besteedt James zijn tijd aan het trainen van paarden en ruiters. Hij is een begenadigd gitarist en ontspant tijdens het schrijven met gitaar spelen en het opnemen van muziek. Hij woont in Hertfordshire met zijn vrouw en twee kinderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.