vrijdag 12 juni 2015

Ontvangen: Crime Top 100 - Crimesite - Karakter Uitgevers

Crime Top 100

De grootste criminelen van Nederland & Belgiƫ

Want wie is de grootste crimineel van ons land? De man die bij zeven liquidaties betrokken was, de rijkste drugsdealer of de bloeddorstigste seriemoordenaar? Een groep misdaadjournalisten ploegde door honderden rechterlijke uitspraken en politiedossiers, en raadpleegde collega’s en wetenschappers. Daarnaast konden lezers meestemmen via de website, www.crimesite.nl.

Dit boek barst uit z’n voegen van de zware jongens, zowel dode als levende criminelen. Van wijlen John Mieremet tot serial killer Koos Hertogs en politiek moordenaar Volkert van der Graaf. Willem Endstra, de bankier van de onderwereld en van ‘Scarface’ tot Willem Holleeder.
Maar het boek biedt meer dan alleen portretten van de grootste criminelen. Zo bevat het ook de terugkerende rubrieken Gangsterliefjes, Boeven in getuigenbeschermingsprogramma’s, De moordenaar vermoord, Zo vader zo zoon en velen meer. Kortom, een onmisbaar en verrassend boek voor wie de voornaamste misdaadfeiten op een rij wil hebben. Een beetje crimineel zal zichzelf tenminste in een van de lijsten van de Crime Top 100 terug willen zien

Luister ook naar de bekendmaking van de Crime Top 100 bij Edwin Evers.
Lees verder op de website van Crimesite.nl.

Boekgegevens:
Titel: Crime Top 100
Categorie: Lifestyle
Uitgave: paperback, 224 pagina's
Uitgever: Karakter Uitgevers, mei 2015
ISBN: 978 90 4520 803 9
NUR: 339

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.