dinsdag 16 juni 2015

Ontvangen: 'Doodstil' - Lydia van Houten Zes moorden, één meesterwerk


Doodstil

Lerares Madeleine (Maddy) Bleyland ontmoet na haar arrestatie zedenrechercheur Nick Simons. Als Maddy een relatie met hem begint blijkt Nick er dubieuze praktijken op na te houden. Zo raakt ze verstrikt in een web vol leugens en bedrog. Vanaf dat moment ontvangt ze vreemde doodsbedreigingen. De mysterieuze briefschrijver beschrijft uitvoerig wat hij met haar van plan is. Dan blijkt dat Maddy niet zijn enige slachtoffer blijft. Ogenschijnlijk hebben de slachtoffers niets met elkaar gemeen. Toch komen er geheimen naar boven die leiden tot een bloedstollende ontknoping...

Doodstil is het thrillerdebuut van Lydia van Houten. Een bloedstollend vierluik van vrouwen die één ding met elkaar gemeen hebben: hun moordenaar!

Lydia van Houten-Albadoro (1972) werd in het AMC ziekenhuis geboren en groeide op in Amsterdam. Toen ze veertien werd verhuisde ze met haar familie mee naar Arnhem. Waar ze bleef tot ze samen ging wonen. Op haar zesentwintigste verhuisde ze naar Westervoort, waar ze nog steeds woont.
Lydia studeerde talen: Engels , Duits, Frans, Italiaans en Spaans, studeerde vervolgens midden management bij Schoevers en aansluitend (onafgemaakt) psychologie aan de open universiteit.
Lees hier meer over haar op de site van Kabook Publishing.

Boekgegevens:
Titel: Doodstil
Auteur: Lydia van Houten
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 286 pagina's
Uitgever: Kabook Publishing, 16 juni 2015

ISBN: 978 94 02135 42 8
ISBN: 978 94 02135 43 5 (e-book)

2 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.