dinsdag 9 augustus 2016

Vandaag verkrijgbaar: 'Explosiegevaar'- een Nick Stone thriller van Andy McNab

Een Nick Stone thriller

Explosiegevaar

Op een afgelegen alpenpas wordt een dodelijke kogel afgevuurd door een sluipschutter, terwijl in het duistere hart van het Russische rijk een strijd op leven en dood woedt.
Wat begon als een eenvoudige beveiligingsopdracht, loopt uit op de gevaarlijkste missie uit Nick Stones carrière. Met de politie uit drie verschillende landen op zijn hielen, opent hij de jacht op een groep mannen die voor niets terugdeinzen om hun belang veilig te stellen. Want terwijl de westerse wereld in de greep is van een ongrijpbare terrorist en het dodental oploopt, zint Nick Stone op wraak.

De auteur:
(foto: A.W. Bruna)
Vanaf de dag waarop hij in een boodschappentasje op de trap van het Guy’s Hospital in Londen werd gevonden, heeft Andy McNab een uitzonderlijk leven geleid. Als criminele tiener rebelleerde hij al tegen de maatschappij; als jonge soldaat voerde hij in de straten en op het platteland van South Armagh strijd tegen de IRA; en als lid van de SAS bevond hij zich negen jaar lang op vijf continenten in het centrum van verschillende geheime operaties. Tijdens de Golfoorlog leidde hij Bravo Two Zero, een eenheid die volgens zijn bevelvoerend officier ‘voor altijd deel zal uitmaken van de geschiedenis van het regiment’.
Lees verder op: Andy McNab bij A.W. Bruna.

Koop Explosiegevaar bij uw lokale boekhandel of:

Boekgegevens:
Titel: Explosiegevaar
Auteur: Andy McNab
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 320 pagina's
Uitgever: A.W. Bruna, 9 augustus 2016
ISBN: 978 94 00506 39 8
ISBN: 978 90 44973 99 0 (e-book)
NUR: 332
Oorspronkelijke titel: Detonator
Vertaald door:  Jolanda te Lindert

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.