vrijdag 5 augustus 2016

Wordt verwacht: 'Alles op het spel' geschreven door Sophie Hannah

Sophie Hannah schreef de meest recente Agatha Christie-boeken en is ideaal voor de fans van Nicci French en SJ Watson.

Alles op het spel

Alles op het spel is de nieuwe thriller van de koningin van de Britse spanning Sophie Hannah. Tot haar grootste fans behoren Nicci French en Simone van der Vlugt. Naast haar serie met Charlie & Simon in de hoofdrol, is Alles op het spel een standalone. 

Justine verhuist met haar gezin naar een prachtig huis in Devon. Kort na de verhuizing begint haar dochter Ellen zich steeds meer terug te trekken, zeker nadat haar nieuwe BFF George geschorst is van school. Justine probeert het hoofd van de school te bewegen de schorsing ongedaan te maken, maar komt erachter dat er helemaal geen sprake is van een schorsing. Sterker nog... er ís helemaal geen George.

Dan beginnen de vreemde telefoontjes. Iemand probeert Justine ervan te overtuigen dat zij en Justine een gedeeld traumatisch verleden hebben. Justine heeft echter geen idee waar ze het over heeft. Wanneer de vrouw vertelt over drie graven, qua afmetingen bestemd voor twee volwassenen en een kind, begint Justine te vrezen voor de veiligheid van haar gezin. De politie kan niets doen met haar vage omschrijvingen, en Justine zal zelf achter de waarheid moeten komen. Maar daartoe zal ze eerst moeten uitvinden wie de anonieme beller is...

De auteur:
(foto: De Fontein)

Sophie Hannah schrijft veelgeprezen psychologische thrillers, die in meer dan 24 landen worden uitgegeven en zonder uitzondering juichende recensies krijgen. Haar eerste literaire thriller, Kleine meid, werd zeer positief ontvangen. Met Gevarenzone toont ze ons een intrigerend portret van kwaad dicht bij huis, en vestigde ze haar reputatie als een van de beste hedendaagse thrillerschrijvers. Daarna verschenen Moederziel, De andere helft leeft, De lege kamer en Verborgen gebreken, Brandschoon en in 2014 Ondraaglijk en Een duister koor. In 2015 verscheen Fatale fout. Ze woont met haar man en twee kinderen in West Yorkshire.

Eerder las ik van deze auteur: De monogram moorden  en Fatale fout.
Alles op het spel is leverbaar vanaf 13 september. Reserveer bij uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:
Titel: Alles op het spel
Auteur: Sophie Hannah
Genre: literaire thriller
Uitgave: paperback, 464 pagina's
Uitgever: Uitgeverij De Fontein, september 2016
ISBN: 978 90 26140 36 5
ISBN: 978 90 26140 37 2 (e-book)

Originele titel: A Game For All The Family
Vertaald door: Anna Livestro


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.