zaterdag 1 april 2017

De Bieb-Bende Middernachtcircus Actie | Puzzel mee en #OpenHetCircus

Vanmorgen plaatste ik een blog met een recensie van 'De Schatbewaarders',  het vijfde deel uit de serie De Bieb-bende. Daarin beloofde ik meer informatie over het volgende deel en de daaraan verbonden actie.
Zoals beloofd:

Het Middernachtcircus

Terwijl de vrienden van de Bieb-bende wanhopig op zoek zijn naar de geest van Rosaline, duikt er een dichte, onheilspellende mist op in Zuidbaai. Melanie weet het zeker: hier zitten de Kwade Machten achter. Dan komen er zigeuners naar het dorp. Ze zetten hun kamp en circus op bij de heuvel en de kinderen ontmoeten Irmushka, die een duistere voorspelling doet. Op twee├źntwintig juni, om middernacht – precies op de avond dat het zigneunercircus een grote goochelshow geeft – zal George zijn kasteel terughalen uit de diepste spelonken van de heuvel. Zal het hem deze keer lukken om voor eens en altijd met de Bieb-bende af te rekenen?

Ter promotie van dit nieuwe deel is er een puzzelactie gestart. Van januari tot juni kun je puzzelen om het circus te openen en kans te maken op fantastische prijzen!

De Bieb-Bende Middernachtcircus Actie | Puzzel mee en #OpenHetCircus


Juni 2017 komt er een mysterieus circus naar Zuidbaai. Dit is een circus dat getroffen is door een vloek en heet het Middernachtcircus La Luna. Door de vloek met het circus gesloten blijven. Een dichte mist waar niemand doorheen kan omringt het circusterrein. Alleen als er genoeg bezoekers komen kan de mist verdwijnen! De zigeuners zijn radeloos en jij kunt ze helpen om de vloek te verbreken!

Puzzel van januari tot en met juni mee om het circus te openen en maak kans op fantastische prijzen!
Op de Facebook pagina en zes blogs verschijnen letters die je kunt invullen op een speciale website waardoor je punten verdient. Ook zijn er games op de site voor bonuspunten.

Om mee te puzzelen en punten te verdienen heb je een toegangsticket nodig voor het circus! Je krijgt dit ticket gratis door je aan te melden via de link hieronder! Elk toegangsticket heeft een eigen nummer waar al je punten op worden bijgeschreven wanneer je puzzels oplost en spelletjes speelt.

Zes blogs doen mee waarvan je op (1 februari) bij  Kwante in Wonderland  de eerste inzending kunt vinden.
De tweede op (1 maart) Conniesboekkies, daarna bij mij (1 april).
De andere drie zijn (1 mei) Liefde voor boeken,  (1 juni) Ik vind lezen leuk en (1 juli) Gaaf voor kinderen.

De gevonden letter vul je in via de link die meegestuurd wordt door de blog van die dag.

Als je alle letters hebt verzameld en ook hebt ingevuld is het tijd om de vloek van het circus te verbreken! Om dit te doen is er een zin nodig waardoor de mist langzaam zal verdwijnen! De letters die je bij alle bloggers gevonden hebt, zijn gehusseld dus je moet wel even puzzelen. In mei zal het circus verschijnen! Hou daarin de Facebook pagina  goed in de gaten!

Succes voor iedereen!

Mieke Schepens
'Graag Gelezen', mijn boekenblog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.