woensdag 26 april 2017

Vandaag in de schijnwerpers: 'Donkertest', geschreven door Iris Pinson


Donkertest

Boekgegevens:
Titel: Donkertest
Auteur: Iris Pinson
Genre: literatuur & romans, chicklit
Uitgave: paperback, 311 pagina's
Uitgever: Pinson Publisher, april 2017
ISBN: 978 90 82192 96 4
ISBN: 978 90 82192 97 1 (eBook)

Over het verhaal:
Een erotisch drieluik waarin de zonde, beginnend met de oerzonde, eindigt in de hel. Geïnspireerd door het Hooiwagen-drieluik van de Nederlandse kunstschilder Jheronimus Bosch. 

Hoe verhoudt zich de paradijselijke onschuld tot de schuld? Lila, Péar en Victoria Van Gelre zijn drie zussen die het voor elkaar hebben. Ze zijn aantrekkelijk om te zien, hoog-intelligent, welbespraakt en ze hebben een grote aantrekkingskracht op mannen met status. Maar de dames zijn kritisch en ze zijn alleen ontvankelijk voor mannen van goede afkomst, die ook wat te spenderen hebben. 
De drie meiden weten niet beter. Van jongs af aan heeft hun moeder Margret, die een succesvolle Eurocommissaris is, alles in het werk gesteld om haar dochters van een bevoorrechte start in het leven te voorzien. Victoria wordt in het studentenleven van Wichita USA geadoreerd om haar Europese aristocratische attitude. Als taxateur bij Kingston Real Estate doorloopt Lila een met goud bekleed carrièrepad. Hun zus Péar is een talentvolle zwemster die met haar prestatiedrang alles op alles zet om bij de Olympische spelen de beoogde gouden medaille te incasseren. 

De Van Gelre familie staat synoniem voor de allegorische voorstelling rondom een hooiwagen, waar iedereen gretig zijn aandeel probeert te bemachtigen. Helaas wordt de kar voortgetrokken door demonen, die langzaam de nietsvermoedende door het hooi verblinde familie in de richting van de afgrond trekt. De hoogwaardigheidsbekleders zijn niet de onpartijdige hulpbronnen, waardoor de zondenaars één voor één over een brug de hel worden binnengeleid.

Over de auteur:
(foto: Facebook)

Neem even een kijkje op haar website.
Iris stelt zich voor:
Ik ben schrijfster van liefdesdrama’s (fictie). Mijn romans bevatten ongecompliceerde verhalen voor ’s middags op de bank als het regent of bij mooi weer op het strand.

Eerder las ik van Iris:

Donkertest koopt u via uw lokale boekhandel of via:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.