vrijdag 21 april 2017

Vandaag in de schijnwerpers: 'Bühne no.5', met bijdragen van diverse auteursBühne

Boekgegevens:
Titel: Bühne, no.5
Bijdragen van diverse auteurs
Redactie: Margreet den Buurman en Perry Pierik
Typografie en Omslagontwerp: Mark Heuveling
Genre: kunst en cultuur, literaire fictie
Uitgave: paperback, 168 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Aspekt, oktober 2016
ISBN: 978 94 63380 61 4
NUR: 247/300

'We slenteren langs de muur 
En afgebladerde pamfletten 
In een stad vol geweten.'

Uit: Friedrichshain -Berlin, de nieuwe tijd

Over dit literair-cultureel tijdschrift:

Dit vijfde nummer van Bühne staat weer garant voor 168 pagina’s leesplezier. Niet alleen Aspekt-auteurs onder wie Ruud Alers, Hans Dütting, Irma Lohman, Celeste Lupus en Reinold Widemann laten zich van hun beste kant zien in het korte verhaal of gedicht, ook auteurs van buiten hebben voor Bühne de pen ter hand genomen: Ezra de Haan, Berthold van Maris en Karel Wasch leverden prikkelend leesvoer.

Het vijfde Bühne-nummer is weer divers en kleurrijk en bevat kortom alles wat we van een literair-cultureel tijdschrift mogen verwachten.

Margreet den Buurman, Sylvia Kamerbeek en Maran Olthoff schreven een bijdrage met als titel 'Graag gedaan', over de grenzen van het inlevingsvermogen.
Puck Pierik schreef een gedicht en zorgde bovendien voor de foto van de omslag.
Je leest korte verhalen, gedichten en essays en blijft je verbazen over de diversiteit die deze redactie wederom heeft weten samen te brengen in deze uitgave.
Achter in dit nummer is een overzicht geplaatst van de deelnemende auteurs, met een korte beschrijving over henzelf en/of hun werk.

Ik heb Bühne no.5 graag gelezen en waardeer het met vier vette sterren ****!Bühne no.5 koopt u via uw lokale boekhandel of bij


2 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.