donderdag 6 april 2017

Wordt verwacht: 'Post Mortem', geschreven door Emelie ScheppPost Mortem

Boekgegevens:
Titel: Post Mortem
Auteur: Emelie Schepp
Genre:  thriller
Uitgave: paperback, 336 pagina's
Uitgever: Uitgeverij De Fontein, verwacht 16 mei 2017
ISBN: 978 90 26142 53 6
ISBN: 978 90 26142 54 3 (e-book)

Op een vroege ochtend wordt een vrouw zwaargewond en mishandeld aangetroffen in haar appartement in Norrköping. Ambulancebroeder Philip Engström probeert haar leven te redden, maar het gaat mis. Kort daarna wordt een tweede slachtoffer op eenzelfde wijze aangetroffen en Philip begint te vermoeden dat de moorden te maken hebben met een geheim uit zijn verleden. 
Officier van justitie Jana Berzelius leidt het onderzoek en zij ziet al snel een patroon dat duidt op een seriemoordenaar. Ze is vastbesloten de dader te berechten. 
Maar Jana heeft zo haar eigen problemen: Danilo, de man die ze liever zou vergeten, is ontsnapt en dwingt haar, opnieuw, haar grenzen – en de wet – te overtreden.

Eerder las ik van deze auteur Memento en Narcotica.

‘Met afgewogen, klare zinnen sleurt Schepp de lezer meteen het verhaal in.’ Vrij Nederland

‘Soepele schrijfstijl, sterke plots en goed uitgewerkte karakters.’ ****Thrillerweb.nl

De auteur: 

De Zweedse(thrillerauteur van het jaar) Emelie Schepp brak in Nederland door met ‘Memento’ en ‘Narcotica’. Deze werden met lovende kritieken overladen. Haar derde boek ‘Post Mortem’ heeft wederom Jana Berzelius in de hoofdrol.
Emelie Schepp groeide op in een klein stadje in het zuiden van Zweden. Ze werkte jarenlang als marketing- en communicatiespecialist maar was daarnaast altijd aan het schrijven.

Post Mortem reserveert u bij uw lokale boekhandel of bij:

3 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.