woensdag 29 november 2017

Vandaag in de schijnwerpers: 'Geestkracht', geschreven door Harm WagenmakersGeestkracht

Boekgegevens
Titel: Geestkracht
Auteur: Harm Wagenmakers
Genre: spiritualiteit
Uitgave: paperback, 154 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Aspekt, vijfde druk augustus 2017
ISBN: 9789463381819
NUR: 728

Een boek dat ons leert op een goede manier met onszelf en met anderen om te gaan. Volgens Harm Wagenmakers zijn wij mensen geen speelballen van het lot, maar kunnen we zelf ons leven een diepere betekenis geven. Daarvoor moeten we bewust gebruikmaken van de krachten in onze geest.

Hoe kunnen we die geestkracht mobiliseren? Hoe kunnen we onszelf bevrijden van grootheidswaan of van een minderwaardigheidsgevoel? Hoe gaan we om met verwachtingen, van onszelf en van andere? Hoe kunnen we boven angsten uitgroeien naar evenwicht, rust en vrede in onszelf.

Deze en andere thema’s komen aan de orde. Ter ondersteuning zijn er veel praktijkvoorbeelden, oefeningen en affirmaties opgenomen.

De auteur: 
(foto: Uitgeverij Aspekt)

Harm Wagenmakers is Auteur en Beeldend kunstenaar.
Hij schrijft korte verhalen, monologen, en psychologisch- spirituele zelfhulpboeken waaronder ‘Geestkracht’, ‘De helende kracht van Vertrouwen’, en ‘Neem jezelf serieus’

Van Harm Wagenmakers zijn vanaf de jaren ’80 diverse korte verhalen in Literaire, en andere tijdschriften, gepubliceerd.
Lees meer over Harm op de auteurspagina van Uitgeverij Aspekt.
Neem op een kijkje op zijn website. 

Eerder las ik van Harm Wagenmakers: Brug der zuchten.

Geestkracht koopt u bij uw lokale boekhandel of bij

1 opmerking:

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.