vrijdag 17 november 2017

Binnenkort verwacht maar al te reserveren: 'Binnenwereld', geschreven door Marcella Kleine

Over liefde en verlies, kansen en keuzes en de moed om een nieuwe weg in te slaan.

Binnenwereld

Boekgegevens
Titel: Binnenwereld
Auteur: Marcella Kleine
Genre: roman
Uitgave: paperback, 278 pagina's
Uitgever: Romadevi Stories, verwacht november 2017
ISBN: 978 94 92657 07 7
NUR: 301

Zes jaar na het verongelukken van haar man geeft de jonge weduwe Lynnette zich over aan een nieuwe liefde, al blijft het onverwachtse verlies van haar echtgenoot een gapende wond waarover zij moeilijk kan praten. 

De ernstig gedragsgestoorde Jordy is veroordeeld tot jeugd-tbs en wordt behandeld in een gesloten kliniek. Wanneer zijn moeder overlijdt, leest hij in haar dagboek wat zij al die jaren voor hem verborgen heeft gehouden. Ondanks zijn verdriet brengt het hem ook iets goeds. 

Als de wegen van Lynnette en Jordy elkaar kruisen, wordt zij met een pijnlijke waarheid geconfronteerd die haar in staat stelt kritisch naar zichzelf te kijken.

De auteur:
(foto: Omroep NOOS)

Marcella Kleine-de Peuter werkt met mensen die door psychische problemen zijn vastgelopen en delicten hebben gepleegd. Daarnaast schreef ze een aantal psychologische thrillers en spannende romans: Vilein, Souvenir, Schemergebied, Schijnvertoning en De Voltooiing
Samen met auteur Marjolein van der Gaag schreef ze de bundel Eindbestemming met acht zomerthrillers. Ook schreven zij samen de zinderende zomerthriller HELS


Lees mijn recensie van Souvenir op de pagina van mijn blog.

Binnenwereld reserveert u bij uw lokale boekhandel of bij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.