zondag 24 april 2022

Vandaag in de schijnwerpers: 'Asenaths weg' geschreven door Paula Kuiper

 Hoe heden en verleden samenkomen in drie eeuwenoude geheimen


Asenaths weg – De mystieke inwijding in het oude Egypte

Paula gelooft niet in voorspellende dromen. Dat verandert na een zeer levensechte droom over het oude Egypte. Zelfs overdag komt terug dat ze daar op zoek moet gaan naar drie eeuwenoude geheimen. Maar hoe kan ze dit aanpakken? Paula is getrouwd en ze heeft een kind. Echter, de stem vanbinnen wordt zo luid dat ze die niet langer kan negeren. Lukt het Paula om de drie geheimen van de oudheid weer samen te brengen? Asenaths weg is een boek voor iedereen die interesse heeft in de wijsheid uit de oudheid en die houdt van een mooi liefdesverhaal of het ontbrekende stukje zoekt in zijn eigen spirituele ontwikkeling. 

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. 

In opdracht van de goden, van de grote Horus, Isis en Osiris, verdeel ik hierbij de sleutel tot de kennis van de oude waarheid in drie delen. Pas wanneer de mensheid zijn weg naar het licht weer heeft gevonden, zal zij gereed zijn om de oude waarheid in zuiverheid te ontvangen. Farao Amenhotep III, zoon van farao Thoetmosis IV.

De auteur:

Paula Kuiper (1984) schreef eerder het boek De magische verleiding. 
Naast auteur is zij docent yoga. Paula leest veel, houdt van wandelen in de natuur en ze heeft een fascinatie voor de magie en mystiek van het oude Egypte. In Asenaths weg komt dat allemaal samen. 


Asenaths weg koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Asenaths weg
Auteur: Paula Kuiper
Genre: literaire fictie
Uitgave: hardcover, 320 pagina’s
Uitgever: Paris Books, juli 2021
ISBN: 9789493191525
NUR: 301


Met dank voor het toezenden van een recensie-exemplaar
(bron info: Paris Books)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.