dinsdag 26 april 2022

Binnenkort verwacht bij Xander Uitgevers: 'De geheimen van de kostschool' door Lucinda Riley


De geheimen van de kostschool

Lucinda Riley is een alleskunner! Naast haar monumentale Zeven zussen-serie schreef ze verschillende meeslepende romans. Na De liefdesbrief, een van de succesvolste titels van Lucinda Riley in Nederland, volgt nu het razend spannende De geheimen van de kostschool, gebaseerd op de kostschool waar haar kinderen zelf naartoe gingen. Een gloednieuw verhaal dat Lucinda al vroeg in haar carrière schreef, maar dat nooit eerder is uitgegeven.

Samenvatting:

Op een kleine, exclusieve kostschool in Norfolk wordt een leerling dood aangetroffen. De schokkende gebeurtenis is volgens het schoolhoofd een tragisch ongeval, maar de politie is daar niet zo zeker van. Detective Jazz Hunter wordt op de zaak gezet en probeert door te dringen in de gesloten wereld van de kostschool. Maar al snel nemen de gebeurtenissen een verontrustende wending, en blijkt er veel meer aan de hand dan een noodlottig ongeval.
 
Jazz komt steeds meer te weten over de docenten, leerlingen en oud-leerlingen van de school, maar als een van de verdachten vermist wordt en er in de kelder een gruwelijke ontdekking wordt gedaan, weet Jazz dat ze snel moet handelen. De kostschool verbergt geheimen die duisterder zijn dan Jazz ooit had kunnen vermoeden…

De geheimen van de kostschool is een razend spannend verhaal waarin familiebanden en hartverscheurende geheimen centraal staan, met in het middelpunt een stoere detective, die haar eigen keuzes durft te maken en altijd haar intuïtie volgt. Voor alle oude én nieuwe Riley-fans.

‘Gruwelijk spannend, vanaf de eerste pagina. Voor je het weet, ben je vijfhonderd bladzijden verder en sla je de roman met een zucht dicht.’ – Nederlands Dagblad

‘Riley is de populairste auteur van Nederland.’ — De Telegraaf

De auteur:

Lucinda Riley (1965 – 2021) is dé bestsellerauteur van deze eeuw. Wereldwijd werden er al meer dan veertig miljoen exemplaren van haar romans verkocht. In Nederland en België gingen er al meer dan 4,5 miljoen boeken over de toonbank en verbrak ze vrijwel alle verkooprecords. De zeven zussen is bekroond met het Diamanten Boek.

De geheimen van de kostschool koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: De geheimen van de kostschool
Auteur: Lucinda Riley
Genre: roman, misdaad & mysterie
Uitgave: paperback,
Uitgever: Xander Uitgevers, mei 2022
ISBN: 9789401617130
ISBN: 9789401617246 (eBook)


(Bron info: Xander Uitgevers)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.