dinsdag 30 augustus 2022

Vandaag in de schijnwerpers: 'Zeventien' geschreven door John Brownlow

 Mijn naam zal je nooit weten, maar mijn nummer ga je niet vergeten


Zeventien

Voor de fans van Ik ben Pelgrim: Een spectaculaire en filmische actiethriller

Zeventien is uitverkoren om de meest gevreesde huurmoordenaar ter wereld te worden. Zestien andere huurmoordenaars gingen hem de afgelopen decennia voor. Maar omdat er maar één de beste kan zijn, moet Zeventien zijn concurrentie uitschakelen. Zijn doelwit is zijn voorganger, nummer Zestien. Net als hij ooit ook het doelwit van Achttien zal zijn.

Maar de moord op Zestien verloopt niet volgens plan en er ontspint zich een spectaculair duel tussen twee moordenaars, beiden zijn op de top van hun kunnen. Wanneer het gevecht een status quo bereikt, wordt duidelijk wat het echte doelwit is. De twee moeten de handen ineenslaan om de echte vijand te verslaan en een veel ingrijpendere ramp te voorkomen.

Quotes

Bill Nighy
'Een masterclass van een rit die geen moment teleurstelt. Sensationeel.'

Jeff Abbott
'Zeventien vindt de huurmoordenaarsthriller opnieuw uit. Het is een filmische achtbaan, vol authentieke emotie en ijzersterke actie. De spanning spat van de pagina's; John Brownlow is een meester in spanning.'

Rawson Marshall Thurber
'Houdt je op het puntje van je stoel bij het omslagen van elke pagina. Een fantastische en spannende nieuwkomer in het hedendaagse spionagegenre.'
De auteur:

John Brownlow (1964), Lincoln, Verenigd Koninkrijk, is scenarist en auteur. Hij woont twee uur ten noorden van Toronto en schreef o.a. het scenario voor de film Sylvia, de tv-serie Fleming en de serie The Miniaturist, naar de bestseller Het huis aan de Gouden Bocht van Jessie Burton. 
Zeventien is zijn eerste thriller.

Zeventien koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Zeventien
Auteur: John Brownlow
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 448 pagina’s
Uitgever: The House of Books, augustus 2022
ISBN: 9789044363753
ISBN: 9789044363760 (eBook)
NUR: 332
Oorspronkelijke titel: Seventeen
Vertaald door: Jan PottMet dank aan The House of Books voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(bron info: The House of Books)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.