woensdag 20 januari 2016

Uitslag loting 'Een warm welkom' van Nora RobertsUitslag van de loting van de naam voor een exemplaar van 'Een warm welkom' van Nora Roberts.
Met dank aan HarperCollins Holland voor het mogelijk maken van deze actie.

Een warm welkom

Op 12 januari verscheen een bundeling van twee warme verhalen over hoe heerlijk het is om je ergens echt thuis te voelen…

Plaats voor geluk
B.J. is dol op het ouderwetse hotel in Vermont waar ze al vier jaar lang de scepter zwaait, en ze is ervan overtuigd dat juist het ouderwetse element het tot zo’n succes maakt. Wat haar betreft, blijft alles dan ook zoals het is. Helaas lijkt Taylor Reynolds, de nieuwe eigenaar, daar anders over te denken. Hoe kan ze hem laten inzien dat ze gelijk heeft?

Diep water
Na een mislukte relatie heeft Autumn alleen maar hard gewerkt. Hoog tijd voor een vakantie in het hotel van haar tante, dus. Helaas blijkt daar net een wat haar betreft onwelkome gast te zijn ingetrokken: Lucas, de man die haarhart heeft gebroken!

Nora Roberts heeft inmiddels meer dan 200 romans op haar naam staan. Wereldwijd zijn meer dan 400 miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Met elke nieuwe roman staat ze bovenaan vele bestsellerlijsten in vele landen. Het zijn indrukwekkende feiten, die haar fans niet zullen verbazen, want Nora Roberts is een auteur van onvergelijkbare grootheid. Wie eenmaal aan haar boeken verslingerd is, wil maar één ding: meer.

Boekgegevens:
Titel: Een warm welkom
Auteur: Nora Roberts
Genre: roman
Uitgave: paperback, 350 pagina's
Uitgever: Harlequin.nl – HarperCollins Holland, januari 2016
ISBN: 978 94 02704 50 1
NUR: 302

Plaats voor geluk
Oorspronkelijke titel: From This Day
Vertaling: Janke Ouwehand
Diep water
Oorspronkelijke titel: Storm Warning
Vertaling: Lies Wieringa

De winnaar is: Wilma van 't Hof

Van harte gefeliciteerd! Geef je adres even aan mij door via een privé-bericht zodat het boek zo snel mogelijk naar je toe gestuurd kan worden door de uitgever.

Heb je niet gewonnen, geen nood;
Een warm welkom is verkrijgbaar via je lokale boekhandel of via:

2 opmerkingen:

 1. Wat een leuk bericht.
  Heel blij mee. Heb via FB een privé-berichtje gestuurd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het gezien, Wilma!
   Leuk dat je ook mijn boeken-facebookpagina een like gegeven hebt. Daar komen steeds de leukste winacties en recensies voorbij. Warme groet, Mieke

   Verwijderen

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.