maandag 18 januari 2016

Verwacht in april: 'Vrees het duister' van Becky MastermanVrees het duister
een Brigid Quin thriller

Over 'Vrees het duister' van Becky Masterman zei Gillian Flynn (schrijver van Gone Girl): 'Wow. Wat een geweldige ervaring. Doet je de rillingen over de rug lopen...'

In deze ijzersterke thriller speelt Masterman voortdurend met de verwachtingen van de lezer. Voormalig FBI-agente Brigid Quinn is beschoten, gestoken en als lokaas gebruikt voor een seriemoordenaar. En haar training en instinct konden haar altijd redden. Maar nu, terwijl ze het rustiger aan wil doen, wordt ze weer bedreigd en is het gevaar veel dichterbij dan ze denkt...

'Leest als een trein.' Trouw

Over de auteur:
(foto: Goodreads)

Becky Masterman (1951) is een Amerikaanse auteur en bovendien directeur/redacteur van een uitgeverij voor medische en forensische literatuur in Tuscon, Arizona. Aan de Florida Atlantic University studeerde ze af in het vak 'creative writing'.

Eerder schreef ze zes romans, maar geen enkele sloeg aan. Daarom gooide ze het roer om en publiceerde in 2012 haar thrillerdebuut Route 66 (Rage against the dying). Dat was het eerste deel in een serie met de 59-jarige, ex-FBI-agente Brigid Quinn in de hoofdrol. 'Rage against the dying' werd alom geprezen en belandde op een aantal prestigieuze shortlists, waaronder de Edgar Allen Poe Award, de WGA Gold Dagger Award en de Anthony Award.
Vrees het duister is haar tweede thriller.

Bestel dit boek via uw lokale boekhandel of via:
bol.com

Boekgegevens:
Titel: Vrees het duister
Auteur: Becky Masterman
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 304 pagina's
Uitgever: L.S. Amsterdam, verwacht in april 2016
ISBN: 978 90 24553 44 0
ISBN: 978 90 24553 54 9 (e-book)

Oorspronkelijke titel: Fear The Darkness
Vertaler: Els van Son

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.