donderdag 10 augustus 2017

Vandaag in de schijnwerpers: '6 x Vals', geschreven door Frenkie Teijzirb6 x Vals

Boekgegevens:
Titel: 6 x Vals
Auteur: Frenkie Teijzirb
Genre: Bundel spannende verhalen 
Uitgave: paperback, 199 pagina's
Uitgegeven via: Boeken uit Limburg, juli 2017
Imprint Mijnbestseller BV
ISBN: 978 94 63425 83 4
NUR: 305

6 x Vals is de opvolger van 6 x Schuld.
Ook in deze misdadige verhalenbundel raken de personages verstrikt in bedrieglijke intriges. De duistere kant van de ziel neemt de leiding over van het geweten, met noodlottige consequenties. 

6 tragikomedies:
*Drie mensen leven samen in onderlinge afkeer, de verhoudingen zullen grondig herzien worden. 
*Een vrouwelijke stalker zoekt haar wraak en sleurt daarin niet alleen haar beoogde slachtoffer mee. 
*Een zakenman in nood gaat in zee met een louche investeerder die zijn vrouw meer charmeert dan hem lief is. 
*Een treiteraar gaat één keer te ver, de gevolgen zijn dodelijk. 
*Een vrouw is ten einde raad als ze haar winkel en woonboot dreigt te verliezen aan een ordinaire oplichter. 
*Afsluiter is de novelle Hartendief. Hij ruilt seks in voor geld en steelt daarbij het hart van menig vrouw, totdat zijn hart wordt gestolen. Wie denkt romantische, verhullende erotiek te lezen, komt bedrogen uit. 

De auteur: 

Frenkie is geboren en getogen in Maastricht. Ze is afgestudeerd in de Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit in Maastricht, Nederland. Naderhand heeft zij de opleiding Tuina afgerond aan het OTCG (Opleiding Traditionele Chinese Geneeswijzen) in Antwerpen, België. 
Zij heeft gewerkt in allerlei branches en zich opgehouden in verschillende (a-)sociale milieus waardoor zij uit een breed scala aan achtergrondinformatie kan putten bij het schrijven van haar verhalen. 
Een greep uit haar culturele inspirators; Quentin Tarantino, Monk Thelonious, Ella Fitzgerald, Porgy & Bess, Fjodor Dostojevski, Lev Tolstoj, Dennis Lehane, René Appel, Agatha Christie, Oscar Wilde, Robert Galbraith (aka JK Rowling), Bret Easton Ellis. 
Frenkie is spiritueel geëngageerd maar afkerig van iedere kerk, ze draagt sleeves en wil nog meer tattoos, ze houdt van haar man, haar Thunderbird '61, haar katten, chocolade taartjes, en ze houdt bovenal van mensen en al hun eigenaardigheden.

Neem ook een kijkje op haar website.

6 x Vals koopt u via uw lokale boekhandel of via:

eBook:

3 opmerkingen:

  1. Voor 'n niet lezer, ontzettend prettig om te lezen. Leuke goeie verhalen die je bijblijven, zal ook meteen haar 2e bundel kopen als ik terug ben van vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.