zaterdag 12 augustus 2017

Vandaag in de schijnwerpers: 'Cyber Jack', geschreven door Cees de BaareCyber Jack

Boekgegevens:
Titel: Cyber Jack
Auteur: Cees de Baare
Genre: kinder- en jeugdboeken
Uitgave: paperback, 182 pagina's
Uitgever: boekscout, 14 juli 2017
ISBN: 978 94 02237 57 3

Over het verhaal:

Jack en Stefan gaan tijdens de zomervakantie naar een cyberkamp waar zij als twee vrienden op reis gaan via de digitale wereld. Deze avontuurlijke reizen hebben een doel in het verdere leven van de vrienden. 
Door dit kamp en de digitale reizen worden zij versnelt wereldwijs gemaakt. Dit is nodig om later als vertegenwoordigers voor de jeugd over de hele wereld, op te komen tegen diverse misstanden zoals kinderarbeid en kindsoldaten. 
Maar zij reizen ook naar het verleden en de toekomst. Tijdens deze reizen raken de jongens regelmatig in verwarring over de misstanden die zij zien en meemaken, al is het werkelijkheid.

De auteur: 
(foto: Cees de Baare Twitter)

Cees de Baare (1954) woont samen met zijn vrouw aan de kust in IJmuiden. Hij heeft naast zijn werk op nautisch gebied inmiddels 9 boeken op zijn naam staan. Waarvan 4 jeugdboeken, drie romans en twee gedichtenbundels. 
Met zijn vijfde jeugdboek Cyber Jack wil Cees als vader van drie kinderen en grootvader van vijf kleinkinderen de jeugd erop wijzen dat de leeftijdgenoten van de hoofdrolspelers in de rest van de wereld in veel gevallen in heel andere omstandigheden leven dan de jeugd in onze westerse wereld.

Eerder las ik van Cees de Baare Van Fokkenmaat tot hemelvaarder en Het land van tranen.

Cyber Jack koopt u via uw lokale boekhandel of bij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.