vrijdag 14 september 2018

Deze actie is nu gesloten ***WINACTIE*** Bureau MaRiT 7 - Het kattenpension


Weer een leuke winactie op mijn blog; vandaag start de verloting van maar liefst twee exemplaren van Het kattenpension - Bureau MaRiT 7, geschreven door Esther Vermeulen.


Waar gaat het verhaal over? 
In het zevende deel in de Bureau MaRiT-reeks wordt privédetective Marit Johansen door één van haar buurtgenoten om hulp gevraagd. Er wordt een huisdier vermist. Door het gebrek aan werk besluit ze op het verzoek van de ontredderde vrouw in te gaan en begint een zoektocht die gaandeweg steeds grimmiger wordt. Een bevriend rechercheur, Dix Boeks, vertrouwt haar toe dat er de laatste tijd met regelmaat vuilniszakken met een lugubere inhoud uit de rivier worden gevist. Als een aantal louche individuen haar pad kruist, dreigt een ogenschijnlijk simpele opdracht volledig uit de hand te lopen.

Lees meer over het boek, over de auteur en waar je het boek kunt kopen op mijn blog.

Meedoen gaat als volgt:

1. Ga via deze link naar mijn Facebookpagina Miekes Blog: Graag Gelezen, like daar het bericht over deze winactie en deel het bericht openbaar op Facebook zodat ik het kan zien.

2. Wanneer je bovendien de Facebookpagina Miekes Blog: Graag Gelezen een 'vind ik leuk' geeft zodat je mijn berichten daar vanzelf volgt, levert dat een extra lootje op.

3. Deze actie is alleen bestemd voor adressen in Nederland en België.

4. Indien geen naam wordt vermeld, doe je niet mee. (Anoniem is geen naam)

Deze actie start vandaag, 14 september en sluit zaterdag 22 september om 23.59 uur. Zondag 23 september maak ik de naam van de winnaars hier bekend.
Indien een van de winnaars op 28 september nog niet gereageerd heeft, wordt een nieuwe winnaar gekozen.

Veel succes voor iedereen!
Mieke Schepens

8 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.