maandag 17 september 2018

***WE HEBBEN EEN WINNAAR***

In de winactie van 7 september konden jullie meedoen voor een exemplaar van De Nachtploeg, geschreven door Michael Connelly.
Met dank aan Meulenhoff Boekerij bv voor het mogelijk maken van deze winactie!


Renée Ballard, een veelbelovende detective bij de politie van Los Angeles, had de moed een van haar superieuren aan te klagen voor seksuele intimidatie. Nu draait ze voor straf de nachtdiensten in Hollywood, waarbij ze steeds alleen maar het begin van een zaak meemaakt, die ze ‘s ochtends tot haar frustratie over moet dragen aan haar overdag werkende collega’s.

Maar op een nacht wordt ze geconfronteerd met twee zaken die ze niet kan en wil loslaten. Ondanks de waarschuwingen van haar collega werkt ze overdag aan de oplossing, terwijl ze ‘s nachts gewoon door blijft werken.
Als blijkt dat de twee misdaden met elkaar verbonden zijn, wordt het tot haar afschuw wel heel persoonlijk. Maar hoe erg haar eigen demonen ook zijn, ze zal nooit bereid zijn haar geliefde baan op te geven.

Lees meer over het boek, de auteur en waar je het boek kunt bestellen op mijn blog.


Jolanda van Leeuwenkamp

Jolanda, van harte gefeliciteerd!
Stuur je gegevens naar me toe zodat het boek zo snel mogelijk naar je toe gestuurd kan worden. Heb ik op 22 september niets van je gehoord, wordt een andere naam geloot.

Behoor jij deze keer niet tot de winnaars? Niet getreurd want er loopt al weer een nieuwe winactie!
Houd daarom mijn blog en mijn boekenpagina Miekes blog: 'Graag gelezen' op Facebook in de gaten.
Iedereen hartelijk dank voor het meedoen.

Warme groet,
Mieke Schepens

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.