maandag 24 september 2018

Op 11 oktober verschijnt Verknipte Tegenstander, deel vijf uit de VT-thrillerreeks van Melissa SkayeVerknipte Tegenstander

De Hoornse rechercheurs Sanne Philips en Luca Borra worden geconfronteerd met een aantal zaken die buiten hun jurisdictie vallen. Dat begint met de vondst in een bos in Friesland van lichaamsdelen die daar al jaren blijken te liggen.

Als in Amersfoort de vrouw en de dochter van een vriend van Luca’s broer Gianni verdwijnen en enig spoor ontbreekt, vraagt hij Luca om hulp.
Sanne wil het verleden achter zich laten. Ze wordt, net als collega Luca en paragnost Will de Jager, onaangenaam verrast als de tentakels van dat verleden zich uitstrekken naar het heden.

(foto: LetterRijn)
De auteur
Van 1991 tot en met 1996 heeft Melissa diverse banen gehad. Dat varieerde van dierenverzorger en barmedewerkster tot verkoopster in een dierenspeciaalzaak. Vanaf 2000 tot en met 2018 is ze boekhoudster voor het klusbedrijf van haar echtgenoot geweest.
Na haar huwelijk in 1995 werden in 1996 een zoon en in 2000 een dochter geboren.

Melissa Skaye (1972) is auteur van de VT-thrillerreeks met rechercheurs Sanne Philips en Luca Borra in de hoofdrol: Virtuele tango,Verboden tranen , Verleden tijd, Verminkte toekomst en Verknipte tegenstander. Ook is zij auteur van de thriller In onschuld  en van de fantasyreeks Jeremy Jago.  Samen met J. Sharpe schreef zij de thriller Meedogenloos. Ze heeft in diverse bundels korte thrillerverhalen gepubliceerd. Melissa woont samen met haar man en twee kinderen in Hoorn.
Lees meer over haar op haar auteurspagina bij LetterRijn. Neem ook een kijkje op haar website.

Boekgegevens
Titel: Verknipte tegenstander
Reeks: VT-reeks #5
Auteur: Melissa Skaye
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 300 pagina's
Uitgever: LetterRijn, wordt verwacht 11 oktober 2018
ISBN: 9789491875649
ISBN: 9789491875656 (eBook)

Verknipte tegenstander reserveert u bij uw lokale boekhandel of bij:
Webwinkel LetterRijn Bericht van de uitgever:
"Indien u het boek via de webwinkel van LetterRijn voor 11 oktober 2018 bestelt, ontvangt u het kort na die datum gesigneerd per post. De verzendkosten komen voor rekening van de uitgever, mits het adres waarnaar verzonden moet worden binnen Nederland ligt."


Met dank aan Uitgeverij LetterRijn voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.