maandag 29 oktober 2018

Vanavond in de schijnwerpers: De perfecte vriendin - Karen Hamilton

Haar liefde werd een dodelijke obsessie


De perfecte vriendin

‘Net als Glenn Close in Fatal Attraction… maar dan erger!’ - Amazon

Als Nate het uitmaakt met Juliette, besluit zij om er alles aan te doen om hem terug te krijgen. Ze wil hem overal volgen. En daarom begint ze een opleiding tot stewardess bij dezelfde vliegmaatschappij als waar Nate piloot is. Zo kan ze hem extra in de gaten houden. 

Juliette gaat minstens één keer per week naar het appartement van Nate als hij aan het werk is. Ze beschouwt het stuklopen van hun relatie als een tijdelijke hobbel. Ze infiltreert op alle mogelijke manieren in Nates leven om haar doel te bereiken: opnieuw een relatie met hem krijgen, met hem trouwen en voor altijd gelukkig met hem zijn. 

Juliette wacht tot het perfecte moment. Dan komt de dag dat Nate is ingedeeld op een vlucht naar Las Vegas. Ze ziet ze haar kans schoon en ruilt met een collega zodat ze op dezelfde vlucht zitten. Nate schrikt als hij haar ziet, maar laat zich toch misleiden...

KLIK HIER VOOR EEN LEESFRAGMENT

(foto: Twitter)

De auteur
Karen Hamilton groeide op in Angola, Zimbabwe, België en Italië. In haar werkende leven was zij jarenlang een stewardess. Kortgeleden studeerde ze af aan de Faber Academy, en begon zij zich fulltime aan het schrijverschap te wijden.

De perfecte vriendin koopt u bij uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens
Titel: De perfecte vriendin
Auteur: Karen Hamilton
Genre: psychologische thriller
Uitgave: paperback, 328 pagina's
Uitgever: Karakter Uitgevers, oktober 2018
ISBN: 978 90 45219 61 5
ISBN: 978 90 45219 71 4 (eBook)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.