donderdag 11 oktober 2018

Wie van jullie heeft dit thrillerdebuut al gelezen? Egyptisch Blauw - Johnny Bollé

Egyptisch Blauw

Egyptisch Blauw is een meeslepende thriller waarbij de puzzelstukjes steeds veranderen. 

Tijdens een avondje stappen leert de schuchtere Jovanny een stel vrienden kennen. Het klikt meteen, maar hij ervaart al snel dat zijn nieuwe vrienden er een verborgen agenda op na houden. Hij wordt achtervolgd door de mysterieuze Melissa. Zij heeft een steeds terugkerende nachtmerrie waarin Jovanny één van haar familieleden vermoordt. 

Wanneer Jovanny ontdekt dat zijn ouders een verschrikkelijk geheim met zich meedragen, stort zijn wereld in mekaar. Paniek, radeloosheid en verdriet volgen elkaar in snel tempo op wanneer de liefde van zijn leven op een brutale manier wordt vermoord.
(bron info: achterflap) 

Bekijk hier de prachtige trailer op YouTube.

(foto: Twitter)
De auteur
Johnny Bollé woont in Antwerpen en is een schrijver van korte verhalen en literaire thrillers.
Hij studeerde af als paramedicus aan de Hogeschool van Antwerpen. Op zijn dertigste deed de sportieve Antwerpenaar een carrièreswitch en maakt van zijn hobby zijn beroep. Hij werd personal trainer groepslescoördinator, een beroep dat hij nog steeds vol enthousiasme uitoefent.

Schrijven is al sinds zijn jeugd zijn grote passie. Wanneer hij onderweg is, heeft hij steeds zijn notitieboekje bij de hand om nieuwe ideeën te noteren. Net zoals sporten zijn lezen en schrijven voor hem een uitlaatklep waardoor hij tot rust komt. Het grootste gedeelte van zijn vrije tijd besteedt hij dan ook achter zijn moderne schrijftafel: de computer. 

In april 2018 won hij de schrijverswedstrijd 55 woorden, een initiatief van Schrijverspunt. Zijn verhaal Claustrofobie werd bekroond met de publieksprijs van MicroSleutel van Sweek. Met zijn kortverhaal Bitter Kerstgebak kwam hij op de longlist terecht van de schrijfwedstrijd Het Kerstdiner van Schrijven Online.

Egyptisch Blauw is zijn thrillerdebuut.

Neem ook een kijkje op zijn website.

Egyptisch Blauw koopt u bij uw lokale boekhandel of bij
bol.com (met inkijkexemplaar)
Standaard Boekhandel

Boekgegevens
Titel: Egyptisch Blauw
Auteur: Johnny Bollé
Genre: literaire thriller
Uitgave: paperback, 266 pagina's
Uitgever: Schrijverspunt, september 2018
ISBN: 978 94 62663 30 5


Met dank aan de auteur voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.