zondag 21 november 2021

Mag ik uw aandacht voor: 'Als een mot' geschreven door Lupko Ellen

 Verschijnt 24 november a.s., maar is nu al te reserveren


Als een mot

Een man neemt vroeg in het voorjaar een kamer in een pub in een Engels stadje, zo’n stadje dat z’n beste tijd heeft gehad. Hij komt er voor zijn rust, zegt hij. Maar is dat wel zo? Langzaamaan wordt duidelijk wat er echt speelt en gaan vragen rond dood en leven een grote rol spelen.

Als een mot is met onderhuidse humor geschreven, gesitueerd in een Engels decor dat met liefde is getekend. Maar bovenal is Als een mot het verhaal van de min of meer bewuste teloorgang van een man. Met dit boek bewijst Lupko Ellen dat hij, na het publiceren van vijf thrillers, ook een uitmuntend romanschrijver is.


De auteur:

Lupko Ellen werd in 1953 geboren in Gasselternijveenschemond. Zijn naam is geen pseudoniem. Ellen debuteerde in november 2006 met de literaire thriller ‘Moddergraf’ . Daarna volgden nog verschillende thrillers, meestal met Ludde Menkema in de hoofdrol. Ellen ontving hiervoor vele positieve tot zeer positieve recensies, werd genomineerd voor de Gouden Strop en verkocht meer dan 10.000 exemplaren. Najaar 2021 verschijnt zijn eerste roman: ‘Als een mot’. 
Lupko Ellen woont en werkt in Warffum.
(bron info: Uitgeverij Passage)

Eerder las ik van Lupko Ellen: De zussen Borgesius

Als een mot reserveert u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:Boekgegevens:

Titel: Als een mot
Auteur: Lupko Ellen
Genre: roman
Uitgave: gebonden in integraalband, 264 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij Passage, beschikbaar 24 november 2021
ISBN: 9789054524045
NUR: 301


Met dank aan Uitgeverij Passage voor het toezenden van een recensie-exemplaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.