dinsdag 5 juli 2022

Vandaag in de schijnwerpers: 'Vind mij' geschreven door Alafair Burke

 Haar verleden dreigt haar in te halen


Vind mij

Als de beste vriendin van advocate Lindsey in de thriller Vind mij van Alafair Burke opnieuw spoorloos verdwijnt, moet Lindsey alles op alles zetten om haar te vinden. Voor de fans van Gone Girl.

In Vind mij van New York Times-bestsellerauteur Alafair Burke is het vijftien jaar geleden dat Hope Miller in een klein dorpje in New Jersey werd aangetroffen in een autowrak. Door haar geheugenverlies heeft ze geen idee wie ze is of waar ze vandaan komt. Nu wil ze elders opnieuw beginnen, maar haar advocaat en tevens beste vriendin Lindsey Kelly is huiverig. 

Lindseys angsten worden bewaarheid wanneer Hope opnieuw spoorloos verdwijnt. Een druppel bloed op de plek van verdwijning is de enige aanwijzing… en die matcht met een beruchte seriemoordenaar. Lindsey zal met detective Ellie Hatcher alles op alles moeten zetten om Hope terug te vinden, maar in dit razend spannende complot is niets wat het lijkt…

Alafair Burke is niet alleen de succesvolle medeauteur van thrillerkoningin Mary Higgins Clark, maar staat zelf ook garant voor bloedstollende plots en ijzingwekkende intriges. Met Vind mij is ze terug met een echte pageturner voor de fans van Gone Girl en Het meisje in de trein!


‘De kracht zit in de bizarre tournures, het ijzersterke einde en de snode, slimme en verbluffende plannetjes van haar personages.’ 
– Vrij Nederland

‘Een plotgenie.’ 
O, The Oprah Magazine

De auteur:

Alafair Burke is New York Times-bestsellerauteur. Haar ervaring als officier van justitie, gespecialiseerd in huiselijk geweld, vormt een belangrijke voedingsbodem voor haar misdaadromans. Eerder schreef ze De ex en De echtgenote.

Vind mij koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Vind mij
Auteur: Alafair Burke
Genre: thriller
Uitgave: paperback,
Uitgever: Xander Uitgevers, juli 2022
ISBN: 9789401617338
ISBN: 9789401617550 (eBook)
Oorspronkelijke titel: Find Me

(bron info: Xander Uitgevers)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.