dinsdag 11 oktober 2022

Vandaag in de schijnwerpers: 'Liefdesblik' geschreven door Caro Niekus.

 Gedichten door Caro Niekus


Liefdesblik

'Liefdesblik' is een dichtbundel vol liefdevolle gedichten over het leven. Een beetje liefde voor onderweg. Een blik vol liefde op het leven. Op alles dat is. Op alles dat leven mag zijn. Om de liefde en het leven te vieren. De zon even te laten schijnen. Gedichten die een moment in woorden kleuren. Momenten die iedereen in het leven kent en herkent. 

Een bundel met woorden vol liefde. Woorden van liefde. Woorden over liefde. Over ontmoeten, de liefde zelf, de zon, de zee en de natuur. Over essentie en verbinden. Over afscheid nemen en weer opnieuw genieten. Over het leven van alledag. Over Jij & Ik. 

'Liefdesblik' is het vervolg op de bundel 'Jij en Ik'. Geschreven om het leven te omlijsten met een liefdevolle blik. Vanuit alle ontmoetingen in het leven en alles dat er is. 


Lezers van haar werk zeggen:

“Je weet met weinig woorden heel veel te zeggen.
Meerdere lagen aan te raken. Liefdevol en troostrijk.”

“Jouw gedichten zijn een omarming. Soms is het of jij schrijft wat ik voel of leef. Jouw gedichten raken mij elke keer weer.”

De auteur:

Caro Niekus (1969) groeide op in Haaksbergen in het prachtige Twente. Op de havo ontdekte ze haar plezier in dichten tijdens de lessen Nederlands. Schrijven doet ze dan ook al vanaf haar tienerjaren. Altijd vanuit haar gevoel. De inspiratie komt op de gekste momenten. Het borrelt op en moet eruit. De woorden vormen vanzelf de zinnen, zonder veel nadenken. Het ontstaat gewoon. Ze laat zich inspireren door dat wat ze in alles en iedereen om haar heen en in zichzelf ontmoet. En vertaalt dat naar een gedicht. Een Jij & Ik. Vanuit een liefdevolle blik.

Liefdesblik koopt u (bij de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Liefdesblik
Auteur: Caro Niekus
Fotografie: Caro Niekus
Genre: Poëzie
Uitgave: paperback, full color, 96 pagina’s
Uitgever: Palmslag, september 2022
ISBN: 9789493245501
NUR: 306


Met dank aan uitgeverij Palmslag voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(bron info: uitgeverij Palmslag)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.