dinsdag 18 oktober 2022

Vandaag in de schijnwerpers: 'Vergelding' geschreven door Rob Oostveen

 Waarom verdwijnt eerst zijn zoontje en jaren later zijn vrouw?


Vergelding

Onmogelijk! Hoe kan het toch dat zijn vrouw en zoontje al zoveel jaar zonder taal noch teken verdwenen zijn? Dan opeens verschijnt er een onbekende die Remco iets laat zien dat duidelijk maakt dat zijn zoontje nog leeft. Als hij dieper graaft, wordt duidelijk dat het allemaal om vergelding draait. Met die kennis heeft hij ze nog niet terug, maar ook hij weet wat vergelding kan betekenen.


Uit de pers:

Eindhovens Dagblad over “De donor”: Het verhaal blijft boeien, ook door de vele verrassende wendingen. Het slotgedeelte zag ik zeker niet aankomen: persoonlijk vind ik het verfrissend als een verhaal niet uitmondt in het meest voorspoedige einde. Ik vind het ook een zeer origineel onderwerp en het hele verhaal getuigt van een grote verbeeldingskracht. Het is een boek met meerdere, interessante lagen.

Bol.com over “Fatale fout”: Spannende thriller met veel onverwachte plotwendingen. Ik heb van het boek genoten. Een prima keus voor wie van thrillers houdt 

Crimezone over “Wraak”: Zonder ook maar één stapje terug te doen is dit boek een opeenvolging van wraakacties die je meeslepen in het gevoel van Danny. Een sterk verhaal en een sterke aanrader.

De auteur:

Zijn hele werkzame leven was Rob Oostveen (1948) actief in de wereld van de digitalisering. 
Begonnen als strateeg bij Philips, waar hij een rol speelde bij de opkomst van de pc’s, werd hij later zelfstandig ondernemer. Hij was een van de eerste ondernemers in de wereld die met sociale media begon (al in 1997 met o.a. Smulweb). 
Hij heeft enkele boeken over de gevolgen van de digitalisering geschreven en publiceert daar columns over. Fantasie en creativiteit speelden bij zijn werk altijd een rol. Dat, in combinatie met zijn interesse in thrillers, heeft erin geresulteerd dat hij zelf thrillers is gaan schrijven. Inmiddels heeft hij al twaalf psychologische thrillers op zijn naam staan en dat ook nog eens met lovende recensies.

Lees meer over Rob Oostveen op zijn website.

Vergelding koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:
Bruna.nl

Boekgegevens:

Titel: Vergelding
Auteur: Rob Oostveen
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 364 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij Boekscout, september 2022
ISBN: 9789464506020


Met dank aan Uitgeverij Boekscout voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(bron info: Uitgeverij Boekscout)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.