zondag 23 oktober 2022

Vandaag in de schijnwerpers: 'Samen alleen' geschreven door Nico Torrenga

 


Samen Alleen 

Een jaar na zijn scheiding verongelukt Ricks dochter Zoë. Twee jaar later probeert hij met hulp van zijn beste vriend Ingmar weer grip op zijn leven te krijgen. Wanneer hij oude foto’s in het huis van zijn overleden stiefmoeder vindt, raakt hij steeds meer in conflict met zichzelf. Waarom komen de beelden van de foto’s overeen met zijn dromen en wie is dat meisje op een foto dat sprekend op Zoë lijkt? Het verlangen naar antwoorden op zijn vragen leidt hem uiteindelijk naar Le Tréport, Normandië. Het wordt een reis die een gruwelijk verleden aan het licht brengt. 

Marelle Boersma, bestsellerauteur: 
Wat een intrigerend debuut heeft Nico geschreven. Een aanrader voor lezers die houden van mysteries en duistere geheimen.

De auteur:

Nico Torrenga (1971) begon in 2015 met het schrijven van toneelstukken. Na het uitgeven van twee humoristische bundels en een roman in het Groninger dialect, is Samen Alleen zijn thriller debuut.
Neem een kijkje op zijn website.

Samen Alleen koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Samen Alleen
Auteur: Nico Torrenga
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 362 pagina’s
Uitgever:  Godijn Publishing, juli 2022
ISBN: 9789464640205
ISBN: 9789464640212 (eBook)
NUR: 332


Met dank aan Godijn Publishing voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(Bron info: Godijn Publishing)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.