donderdag 24 november 2022

Vandaag in de schijnwerpers: 'Buitenzus' geschreven door Sacha Voogd

 


Buitenzus

Wat gebeurt er als je ineens ontdekt dat je een zus hebt? Tamar ontmoet haar halfzus Kimberley en voelt zich verantwoordelijk voor haar, maar als de twee elkaar beter leren kennen, blijkt Kimberley allesbehalve haar gedroomde zus. Afgunst en wantrouwen spelen een steeds grotere rol. In een meeslepende stijl neemt Sacha Voogd, auteur van Salsa in de Polder en Niet met Opzet je mee in een verhaal over twee vrouwen die zich aan elkaar spiegelen, steeds meer verstrengeld raken in elkaars levens en vechten voor hun eigenheid. 

De auteur: 

Sacha Voogd bracht een deel van haar jeugd door in Latijns-Amerika. Haar liefde voor dat continent is vaak terug te vinden in haar korte verhalen en haar romans. Ze studeerde Nederlandse taal en cultuur in Utrecht en voltooide in 2016 de opleiding aan de Schrijversvakschool. Op haar website, www.sachavoogd.com, plaatst zij – zeer onregelmatig – korte beschouwingen over haar schrijfproces. Ook een aantal van haar korte verhalen zijn daar te vinden. 

Eerder las ik van Sacha Voogd Niet met opzet.

Buitenzus koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Buitenzus
Auteur: Sacha Voogd
Genre: roman
Uitgave: paperback, 228 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij Aspekt, oktober 2022
ISBN: 9789464628753

Met dank voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(Bron info: Uitgeverij Aspekt)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.