vrijdag 11 maart 2016

'Faye en Sean - A love story' van Marina FolkersFaye en Sean
A love story

De tienjarige en nieuwsgierige Faye wordt door Sean gered wanneer ze door een ondoordachte actie dreigt te verdrinken. Ze verklaart deze zeven jaar oudere jongeman tot held, speciaal voor haar.
Faye vindt hem ondoorgrondelijk en dat trekt haar ook weer aan. Ze bezoekt hem regelmatig in een schuur waar hij zijn gitaarspel oefent voor de band waarin hij speelt. Haar bezoekjes worden door Sean gewaardeerd en gaandeweg ontstaat een heel bijzondere vriendschap.

Dit liefdesverhaal begint in een klein dorpje in Engeland waar de vader van Faye een garage heeft en haar moeder onderwijzeres is. Sean heeft een heel andere achtergrond als Faye en heeft alles behalve een gemakkelijke jeugd achter de rug. Zijn muziek is alles voor hem. Faye gelooft in Sean en mede dankzij haar vertrouwen in hem maakt hij zijn muzikale dromen waar. Wanneer Faye gaat studeren in Londen reist Sean de wereld over als beroemde muzikant. Zelfs dan verliezen ze elkaar niet uit het oog. Maar deze vriendschap tussen hen is nog specialer dan ze al dachten, wanneer ook Faye op weg is om volwassen te worden en op zoek gaat naar de liefde en naar zichzelf. Ongemerkt sluipt de alcohol in het leven van Faye (Fayefay) en dat verbaast zelfs Sean!

Marina Folkers weet de aandacht van de lezer vast te houden door het frisse, ongedwongene van de jeugd te laten zien vermengd met humor en romantiek. Dit terwijl we mee mogen kijken in het leven van Faye en Sean; met recht is hier sprake van 'a love story' en wat voor een, zeker niet alledaags!
Een prachtige debuutroman, heerlijk romantisch zonder klef te zijn. Deze roman heb ik graag gelezen.

De auteur:
(foto: Twitter @MarinaFolkers)

Marina Folkers is geboren in de stad Groningen, getogen in Winsum en Noordhorn, waarna ze naar Zeist verhuisde. Nu woont ze al ruim tien jaar in Wijk bij Duurstede.
Marina heeft allerlei banen gehad, maar haar hart ligt bij het schrijven. Zo heeft ze een tijdje geschreven voor En Route, een blad voor Frankrijkliefhebbers. Naast het schrijven van romans beheert ze een aantal Facebookpagina’s die te maken hebben met Londen, een stad waar ze helemaal verliefd op is.

Koop dit boek bij uw lokale boekhandel of via:

Boekgegevens:
Titel: Faye en Sean, a love story
Auteur: Marina Folkers
Genre: Liefdesroman/Chicklit
Uitgave: paperback, 422 pagina's
Uitgeverij: Ellessy Relax, oktober 2015
ISBN: 978 90 86602 98 8

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.