vrijdag 18 maart 2016

Vandaag mijn gewonnen exemplaar van 'Verloren zoon' geschreven door Danielle Steel ontvangen:Verloren zoon

Verloren zoon van Danielle Steel vertelt het verhaal van twee broers, en het geheim dat hun band overschaduwt. Peter McDowell komt stukje bij beetje de waarheid over zijn familie te weten.

Door de crisis raakt Peter in een paar dagen tijd alles kwijt: zijn werk als bankier, zijn vermogen, zijn huwelijk. Hij kan nergens meer heen – en hij besluit terug te gaan naar zijn geboorteplaats. Daar woont zijn tweelingbroer Michael, met wie hij lang geleden gebroken heeft. Als Peter de dagboeken van zijn moeder leest, komt geleidelijk de waarheid over zijn familie naar boven. De hereniging met zijn broer heeft schokkende gevolgen. Een familiedrama over twee totaal verschillende tweelingbroers.

De auteur:

(foto: Danielle Steel Facebook)

Danielle Steel is een van 's werelds populairste auteurs. Haar boeken worden overal vertaald en er worden vele miljoenen exemplaren van verkocht. Ook de verfilmingen ervan voor televisie zijn een groot succes. Inmiddels heeft ze meer dan zeventig titels op haar naam staan. Lees verder op de website van LS Amsterdam.

Koop dit boek via uw lokale boekhandel of via:
bol.com
Ako.nl
Bruna.nl

ECI.nl

Boekgegevens:
Titel: Verloren zoon
Auteur: Danielle Steel
Genre: roman
Uitgave: paperback met flappen, 320 pagina's
Uitgever: Luitingh-Sijthoff B.V., maart 2016
ISBN: 978 90 24568 52 9
ISBN: 978 90 24568 53 6 (e-book)
NUR: 343
Oorspronkelijke titel: Prodigal Son
Vertaling : Lara Visser

Met dank aan Damespraatjes en Luitingh-Sijthoff B.V.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.