woensdag 9 maart 2016

Vandaag ontvangen: 'Twintig regels liefde' van Rowan ColemanTwintig regels liefde

Wat als je nog maar één kans had? Eén kans om een brief achter te laten voor degene van wie je houdt? Wat zou je schrijven?
Tijdens haar nachtdiensten schrijft verpleegkundige Stella brieven voor haar patiënten. Daarin vertellen ze aan hun geliefden over hun gedachten, hun gevoelens, en over hun laatste wens. Soms staan er praktische tips in – hoe werkt een wasmachine? – en soms ouderlijk advies – hoe word je een goede vader?
Stella belooft dat ze de brieven pas na hun dood zal versturen. Maar dan breekt ze die belofte: er is één brief waarvan ze vindt dat ze die op tijd moet posten, om iemand een laatste kans te geven op verzoening en een goede afloop…

De auteur:
(foto: Boekerij)

Rowan Coleman is auteur van twaalf romans, waaronder de Richard & Judy Autumn Book Club-keuze The Memory Book in 2014.
Ze woont met haar man en vijf kinderen in een vol huis in Hertfordshire, Engeland. Ze combineert het schrijven van romans met de opvoeding van haar familie, waaronder een zeer levendige peuter-tweeling waarvan het de belangrijkste hobby lijkt te zijn om overal het tegenovergestelde van te doen. Als ze de kans krijgt, geniet Rowan van slapen, rustig zitten kijken naar films; ze probeert zelfs ook te bakken.

Rowan wil graag elke dag te leven alsof ze de hoofdrol in een musical, hoewel haar dochter haar niet langer laat zingen in het openbaar. Ondanks het feit dat ze dyslectische is, houdt Rowan van schrijven. Andere titels zijn The Accidental Mother , Lessons in Laughing Out Loud en de bekroonde Dearest Rose. Deze roman die ertoe geleid heeft dat Rowan een actieve voorstander van een liefdadigheidsinstelling tegen huiselijk geweld werd, ze doneert 100% van de royalties de e-book-publicatie van Woman Walks Into a Bar aan dit goede doel.

Rowan heeft geen tijd om te strijken.

Koop dit boek via uw lokale boekhandel of via:
bol.com
Bruna.nl
Ako.nl
ECI.nl

Boekgegevens:
Titel: Twintig regels liefde
Auteur: Rowan Coleman
Genre: roman
Uitgave: paperback met flappen, 352 pagina's
Uitgever: Meulenhoff Boekerij, 3 maart 2016
ISBN: 978 90 22575 99 4
ISBN: 978 94 02305 71 5 (e-book)
NUR: 302

Oorspronkelijke titel: We Are All Made Of Stars
Vertaling: Mireille Vroege

2 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.