vrijdag 4 maart 2016

Vandaag ontvangen: 'Moderne romantiek' van Aziz AnsariModerne romantiek
Een onderzoek naar de wereld van het daten

Als je op zoek bent naar liefde, dan is het aanbod geen probleem: we hebben 24 uur per dag een bar in onze broekzak zitten. We beschikken over meer romantische opties dan ooit eerder in de menselijke geschiedenis. Waarom zijn zo veel mensen dan toch gefrustreerd?
Een paar decennia geleden zocht je gewoon een fatsoenlijk iemand die bij je in de buurt woonde en als je zeker wist dat de ander geen seriemoordenaar was, trouwde je en kreeg je snel je eerste kind – dit allemaal rond je vierentwintigste. Vandaag de dag trouwen mensen later dan ooit en besteden ze jaren van hun leven aan een zoektocht naar de perfecte partner.

De auteur:
(foto: JASON MERRITT-GETTY)

Aziz Ansari, comedian en acteur, heeft met hulp van socioloog Eric Klinenberg uitgebreid onderzoek gedaan naar de liefde. Ze ontwierpen een enorm onderzoeksproject, met honderden interviews en focusgroepen van Tokio tot Parijs, en riepen de hulp in van ’s werelds bekendste sociale wetenschappers. Het resultaat is een even eye-opening als hilarisch boek over de liefde.

'Ansari beschrijft zoveel gênante anekdotes, afgrijselijke sms'jes en compleet mislukte afspraakjes dat je er wel om moet lachen.' Volkskrant

'Op geestige wijze legt stand-upcomedian Aziz Ansari uit dat daten in deze tijd verre van eenvoudig is.' AD Magazine

Koop dit boek bij bij uw lokale boekhandel of via:
bol.com
Ako.nl
ECI.nl
Bruna.nl

Boekgegevens:
Titel: Moderne romantiek
Auteur: Aziz Ansari
Genre: non-fictie vrije tijd/algemeen
Uitgave: paperback, 288 pagina's
Uitgever: Meulenhoff Boekerij bv, 4 februari 2016
ISBN: 978 90 22576 28 1
ISBN: 978 94 02305 78 4 (e-book)
NUR: 400

Oorspronkelijke titel: Modern Romance
Vertaling: Theo van der Ster

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.