maandag 21 maart 2016

Verwacht in mei: 'Vermist' van Ellen De Vriend
Vermist

Flaptekst:
Na het succes van Bitterzoet en Crush een heel actuele thriller van Ellen De Vriend.

Soms verandert je wereld in een fractie van een seconde...

Karen is een aantrekkelijke journaliste van in de dertig en woont met haar man, rijschoolhouder Joost Roelink, en dochter Melissa in Zeeland. Op een dag die als alle anderen begint, raakt Joost vermist. Het is een mysterie wat er met hem is gebeurd.
De politie probeert Karen in eerste instantie af te wimpelen met het verhaal dat mannen wel eens vaker niet thuis komen en dat Joost waarschijnlijk ergens in de kroeg is blijven hangen.

Maar als de dagen verstrijken, begint de nachtmerrie dat Joost mogelijk helemaal niet meer terugkomt steeds meer werkelijkheid te worden. Vlak nadat Karen de schokkende ontdekking doet dat er 50.000 euro verdwenen is van de zakelijke rekening van de rijschool, vinden een paar wandelaars de verlaten auto van Joost…

De auteur:


Ellen De Vriend-de Jong (Vlissingen) schrijft thrillers, verhalenbundels en reisboeken. Haar thrillerdebuut Bitterzoet verscheen in 2013. In 2014 volgde de YA-thriller Crush. Sinds eind 2015 heeft Ellen een contract bij Karakter Uitgevers. Haar nieuwste thriller komt daar in de zomer van 2016 uit.

In 2015 publiceerde Ellen vier reisboeken over Bonaire, Guadeloupe, Curaçao en Sint Maarten. Samen met haar man reisde zij door de Cariben. Ellen schreef de teksten en samen maakten zij de mooie foto’s. Lees verder op haar website.

Reserveer dit boek bij uw lokale boekhandel of via:

Boekgegevens:
Titel: Vermist
Auteur: Ellen De Vriend
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 320 pagina's
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V., verwacht mei 2016

ISBN: 978 90 45209 87 6
ISBN: 978 90 45298 18 3 (e-book)
NUR: 332

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.