vrijdag 18 maart 2016

Ontvangen: 'Vespasianus VII - Furie van Rome' geschreven door Robert Fabbri
Vespasianus VII – Furie van Rome

Het jaar 58 voor Christus: in Rome heerst chaos. Keizer Nero heeft zich omringd met handlangers en trekt ’s nachts plunderend door de straten, dood en verderf zaaiend. Intussen heeft Nero’s extravagantie nieuwe hoogten bereikt. Zijn astronomische uitgaven zetten de noodlijdende provincies zwaar onder druk. Kan Nero zich terugtrekken uit Britannia en welke prijs zal dat hebben voor het keizerrijk?

Terwijl de bankiers van het keizerrijk in paniek hun uitstaande bedragen proberen te innen, wordt Vespasianus naar Londinium gestuurd op een geheime missie. Hij raakt tegen zijn wil betrokken bij de wrede opstand van Boudicca, een vrouwelijke krijger die uitzonderlijk dapper is. Als de rebellie aan steun wint, moet Vespasianus vechten om de vijanden van Rome het hoofd te bieden en zijn taak volbrengen voordat Britannia in vlammen opgaat

De auteur:
(foto: Twitter @RobertEFabbri)

Robert Fabbri is geboren in Genève en studeerde theaterwetenschappen in Rome. Hij heeft vijfentwintig jaar werkervaring in de film- en televisiewereld, en heeft meegewerkt aan grote producties als Patriot Games en Billy Elliot Met het schrijven van de Vespasianus-serie heeft hij zijn levenslange passie in praktijk gebracht. Hij woont nu afwisselend in Londen en Berlijn.


Koop dit boek bij uw lokale boekhandel of via:

Boekgegevens:
Titel: Vespasianus VII – Furie van Rome
Auteur: Robert Fabbri
Genre: historische thriller
Uitgave: paperback, 352 pagina's
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V., maart 2016
ISBN: 978 90 45210 25 4
ISBN: 978 90 45211 65 7 (e-book)
NUR: 332

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.