woensdag 2 maart 2016

Nog te lezen: 'Windkracht 6' van Agnes van OverveldWindkracht 6
Verhalen over vriendschap en doorzettingsvermogen!

Als Agnes op haar zevenenveertigste een hersenvliesontsteking krijgt, is dat een cadeautje in een rare verpakking. Ze verliest haar baan, besluit vrijwilligerswerk te doen en komt zo in contact met Ria, die vanaf haar zestiende blind is. De rasoptimisten voelen ‘de klik' vanaf de eerste ontmoeting. Er ontstaat een unieke en bijzondere vriendschap die leidt tot onvergetelijke belevenissen, uitdagingen en momenten van schaterlachen.

In deel één van Windkracht 6 ervaar je de bijzondere momenten die Ria en Agnes deelden.
In deel twee lees je over de ogenblikken die hun levens veranderden, de impact hiervan én de hoopgevende manier waarop zij hiermee omsprongen.

De auteur:

(foto: ontvangen van auteur)

Agnes van Overveld (1963) is echtgenote, moeder van drie, vrijwilligster en pr- en communicatiemedewerkster. Ze schreef Windkracht 6 uit respect voor blinden en slechtzienden, en voor Ria in het bijzonder, want ondanks dat zij altijd zwart ziet, brandt er een lichtje in haar hart.
Ook schreef Agnes over de gevolgen van haar hersenvliesontsteking; om lotgenoten op weg te helpen en om onzichtbaar letsel zichtbaar te maken. Maar ze schreef vooral om jou de warmte te laten voelen die zij zelf ervaart in haar vriendschap met Ria, want een vriendschap zo puur maakt dat je het leven opnieuw leert vieren... ondanks beperkingen en handicap.

Agnes kwam bij Ria terecht om haar te helpen. Of… was het andersom?

Windkracht 6 is een uit het hart geschreven verhalenbundel.

Koop dit boek via uw lokale boekhandel of via:

Boekgegevens:
Titel: Windkracht 6
Auteur: Agnes van Overveld
Genre: waargebeurde verhalen
Uitgave: paperback, geïllustreerd, 256 pagina's
Uitgever: Uitgeverij van Brug, december 2015
ISBN: 978 90 65233 61 5
ISBN: 978 90 65234 21 6 (e-book)
NUR: 402

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.