woensdag 14 februari 2018

Iedereen genoten van Carnaval? Maar we kunnen meer vieren! Daarom vandaag in de schijnwerpers: 'Breinlijnen - 10 kilo afvallen in 100 dagen' - Hans de Graaf

10 kilo afvallen in 100 dagen

Breinlijnen

Boekgegevens
Titel: Breinlijnen – 10 kilo afvallen in 100 dagen
Auteur: Hans de Graaf
Genre: eten en drinken algemeen
Uitgave: paperback, 144 pagina’s met afbeeldingen
Uitgever: Dalanca BV 
ISBN: 978 94 92511 02 7
NUR: 443

Stel je wordt op een dag wakker en er is een wonder gebeurd: je bent afgevallen en je zit op je gezonde streefgewicht. Het gewicht dat je al jaren wilde bereiken. Je barst van energie, je voelt je zelfverzekerd en je conditie is geweldig. Aan alles merk je dat je ‘beter in je vel’ zit.

Te mooi om waar te zijn? Ja en nee. Helaas gaat dat wonder niet in één nacht gebeuren, maar het eindresultaat is zeker bereikbaar voor je!

Mogelijk geldt voor jou dat je al vele diëten hebt geprobeerd en dat je wat sceptisch bent over ‘weer’ een nieuwe methode. Ik snap dat!
Daarom moet je begrijpen dat breinlijnen anders is. In dit boek geen recepten, voedingsadviezen of de druk om naar de sportschool te gaan.

In plaats daarvan leer je hoe je brein werkt als het om eten gaat. En hoe je je brein kunt sturen door op een slimme manier gebruik te make van het beloningssysteem in je brein. Dit boek kun je lezen in ongeveer twee uur. Investeer die tijd in jezelf. Je leert de basisprincipes van breinlijnen zodat je ze daarna makkelijker kunt toepassen.

Wat mag je verwachten? Gemiddeld een ons per dag afvallen. Zo bereik je vanzelf je ‘droomgewicht’!

Als je wilt kun je nu al starten met breinlijnen, zo makkelijk kan het zijn.
(bron: achterflap)

De auteur:

(foto: Breinlijnen)

Wie is de auteur Hans de Graaf?
Hans over zichzelf in het boek:

Ze noemen mij de ‘Brain Tweaker’. Ik geloof namelijk dat je betere resultaten kunt behalen als je weet hoe je hersenen werken.

In het dagelijks leven spreek ik op congressen over hoe je betere besluiten kunt nemen door alle eigenschappen van je hersenen te gebruiken.

In 2015 ben ik dit gaat toepassen op mijn eten en viel hierdoor af. Als je succesvol afvalt, willen mensen weten hoe je dat hebt gedaan.

“Daar moet je een boek over schrijven!” werd me steeds gezegd. En kijk, het resultaat heb je nu in handen. Blader het boek door en bepaal of de basisboodschap van dit boek jou aanspreekt:

Je brein kun je sturen om minder te eten.

Extra tips? Like en/of volg de pagina op www.facebook.com/breinlijnen

Breinlijnen bestelt u bij uw eigen boekhandel of bij:
of telefonisch via 0592-407404


Met dank aan Dalanca BV voor het toesturen van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.