dinsdag 6 februari 2018

Wordt verwacht en nu al te reserveren: 'Meedogenloos' van Sharpe & SkayeMeedogenloos

Boekgegevens 
Titel: Meedogenloos
Auteurs: Sharpe & Skaye
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 270 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij LetterRijn, verwacht 22 februari 2018
ISBN: 978 94 91875 48 9

Nadat hun ouders zijn vermoord, slaan de zusjes Mandy en Lisa Peeters op de vlucht. Het belastende bewijsmateriaal dat ze bij zich dragen, maakt dat ook zij moeten vrezen voor hun leven.

Vier jaar eerder verdween de toen dertienjarige Californische India Johnston spoorloos. Ze duikt buiten het zicht van haar familie op in de gedwongen prostitutie in België. Dan is er een klant die zich haar lot aantrekt.

Tim Bosman en Suzanne Meyer hebben elkaar na het verbreken van hun relatie al ruim zeven jaar niet meer gezien. Tim heeft in de journalistiek te maken met uiteenlopende zaken, waarbij hij niet altijd vrienden maakt. Als de omstandigheden Tim en Suzanne weer bij elkaar brengen, staat hun leven op het punt voorgoed te veranderen.

Op het eerste gezicht lijken dit drie op zichzelf staande gebeurtenissen. Schijn bedriegt...
(bron: achterflap)

Meedogenloos is een uit een samenwerking tussen J. Sharpe (o.a. Eden (2016) Syndroom (2017)) en Melissa Skaye (o.a. de VT-reeks) ontstane thriller.Over de auteurs: 
Melissa Skaye (1972) is auteur van de VT-thrillerreeks: 
Virtuele tango, Verboden tranen en Verleden Tijd. Verminkte toekomst is het vierde deel van de reeks met rechercheurs Sanne Philips en Luca Borra in de hoofdrol. Ook is zij auteur van de thriller In onschuld en van de fantasyreeks Jeremy Jago. Ze heeft in diverse bundels korte thrillerverhalen gepubliceerd. Melissa woont samen met haar man en twee kinderen in Hoorn.
(NB: ik las de titels die in rood vermeld staan.)
Klik hier en bezoek haar website.

J. Sharpe – pseudoniem van Joris van Leeuwen (1986) heeft verschillende mysterieuze thrillers en fantasyboeken geschreven, alsmede meerdere korte spannende verhalen. Zijn werk wordt regelmatig vergeleken met de werken van auteurs zoals o.a. Stephen King, Peter Straub en Dean Koontz.
Hij begon met schrijven toen hij acht jaar was. Hij woonde twee jaar op het Portugese eiland Madeira en was een fanatieke lezer. Al snel was hij echter door zijn Nederlandse leesvoer heen en besloot hij zelf te gaan schrijven.

Meedogenloos reserveert u bij Boekenwinkel LetterRijn. Het boek verschijnt 22 februari 2018. Als je het voor die tijd bestelt in deze webshop, dan ontvang je het kort na de presentatie gesigneerd in huis, waarbij de portokosten voor rekening van de uitgever komen.

Reserveer in het andere geval Meedogenloos bij uw lokale boekhandel of bij:
Met dank aan Uitgeverij LetterRijn voor het recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.