donderdag 30 mei 2019

In de schijnwerpers: 'Laatste weduwe', geschreven door Karin Slaughter

Will Trent Thriller


Laatste weduwe

Will Trent keert terug in deze razend spannende topthriller: Karin Slaughter op haar best.

Een onschuldig uitje verandert in een nachtmerrie wanneer Michelle Spivey wordt ontvoerd terwijl ze met haar dochter aan het winkelen is. De politie zet een grote zoekactie op touw en haar partner doet een emotionele oproep in de media, maar Michelle is en blijft spoorloos.

Een paar weken later, op een rustige zondagmiddag, worden Will Trent en Sara Linton plotseling opgeschrikt door het geluid van explosies. Ze gaan erop af, maar binnen no time loopt alles volledig uit de hand: Sara wordt gekidnapt en Will moet noodgedwongen undercover. De situatie voert hen naar een afgelegen plek in de bergen, naar de vreselijke waarheid over het lot van Michelle en een moordzuchtige radicale groepering...
(bron info: achterflap)


De auteur:

Internationaal bestsellerauteur Karin Slaughter is een van 's werelds meest gewaardeerde schrijvers. Haar weergaloze thrillers zijn in 33 talen verschenen en wereldwijd zijn er meer dan 30 miljoen exemplaren van verkocht. Karin Slaughter baseert haar boeken altijd op waargebeurde misdaden, waarbij het haar meer gaat om het motief dan om de misdaad zelf. Ze grijpt de kans die ze als auteur heeft om lastige thema's aan de kaak te stellen. Geweld tegen vrouwen speelt een belangrijke rol in haar oeuvre.

Websites:

Eerder las ik van deze auteur:

Laatste weduwe  is beschikbaar vanaf 4 juni. Reserveer deze thriller bij je lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens
Titel: Laatste weduwe
Will Trent Thriller
Auteur: Karin Slaughter 
Genre: literaire thriller
Uitgave: paperback, 496 pagina's
Uitgever: HarperCollins Holland, juni 2019
ISBN: 978 94 02703 44 3
ISBN: 978 94 02703 47 4 (gebonden)
ISBN: 978 94 02758 36 8 (eBook)
NUR: 305
Oorspronkelijke titel: The Last Widow
Vertaald door: Ineke Lenting


Met dank aan HarperCollins Holland voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.